Zlatica Gregorová Rôzne

Štvornohí adepti na nový domov: Vezmite si chlpáča pre radosť aj vy

Január 2020 je tu a s ním aj vidina predsavzatí. Ideálnym spôsobom, ako splniť jedno výnimočné, by bola adopcia zatúlaného psíka.

Ilustračný obrázok k článku Štvornohí adepti na nový domov: Vezmite si chlpáča pre radosť aj vy
5
Galéria
Zdroj: OZ Zatúlané psíky Šaľa

Okrem vykonania dobrého skutku, by ste získali príjemného spoločníka pre seba alebo aj rodinu. Verného priateľa, akého nič nenahradí.

Nový domov

Aj v tomto roku pokračujeme v spolupráci s OZ Zatúlané psíky Šaľa. Predstavíme vám psích kandidátov, ktorí hľadajú nový domov. Ten pôvodný museli opustiť kvôli tomu, že sa o ne majiteľ nevládal ďalej starať, alebo ich, jednoducho, vyhodil na ulicu, keď ho omrzel. Osudy týchto zvierat nám nie sú ľahostajné a preto vám i dnes prinášame päticu chlpáčov, ktorí potrebujú dobrú starostlivosť a opateru.

Aby vám štvornohého miláčika nikto vopred nevyfúkol, čo najrýchlejšie kontaktujte šaliansky útulok osobne, cez sociálnu sieť alebo telefonicky: 0903 280 997.

Ošetrení

Každý z nich je veterinárne ošetrený proti vonkajším aj vnútorným parazitom a taktiež aj očkovaní, čipovaní a podľa veku a potreby aj kastrovaní. O Vašu priazeň sa uchádzajú tentoraz TIETO psíky.

Zdroj: OZ Zatúlané psíky Šaľa

Nádherný snehobiely BOSS je mix Akita-inu, známeho ako Hatchiko. Boss je, podobne, ako jeho kolega z filmu, jemný ale tvrdý, nežný i nebezpečný zároveň. Predovšetkým je to však neskonale verný psík. Bossa jeho majiteľ opustil a tak teraz netrpezlivo čaká na niekoho, kto ho už nikdy nesklame.

Zdroj: OZ Zatúlané psíky Šaľa

Mladučký a už taký smutný, to je psík VALENTINO. Je to ďalšie zo šteniatok, ktoré zostali, v dospelosti, svojej rodine na príťaž. Chlpáč tak namiesto radosti zo života prežíva svoju mladosť v útulku. To ho čakalo, keď vyrástol zo šteňacej ťarbavosti. Tentokrát pre neho šalianski útulkáči hľadajú už trvalý domov.

Zdroj: OZ Zatúlané psíky Šaľa

ANIKA je veľmi pekná trojfarebná slečna, ktorá je plná energie. Anika vychovala už v mladučkom veku 9 šteniatok. „Nebolo to bez problémov a ani plánované rodičovstvo, ale našťastie sa jej majitelia vzdali. Teraz má šancu na spokojný život v rodine, kde sa budú venovať iba jej. Hľadáme pre ňu aktívneho človeka,“ informujú útulkáči.

Zdroj: OZ Zatúlané psíky Šaľa

TINKA je mix vlčiaka. Jej majiteľ, bohužiaľ, zomrel a Tinka s kamarátmi ostala sirotou. Novú rodinu si už raz takmer našla, ďalšia fenka ju však neprijala. Táto psia slečna sa dostala späť do útulku. V ňom to však veľmi zle znáša. Potrebuje teda čo najskôr milujúci domov.

Zdroj: OZ Zatúlané psíky Šaľa

JOZEFÍNKA je citlivá psia duša. Za človekom doslova plače. „Preto by mala nájsť nového majiteľa čím skôr. Je to neopísateľne smutné, sledovať jej utrpenie, keď dobrovoľníci odchádzajú z útulku preč. Jojka je milé psíča, je veľmi jemná a submisívna,“ uvádzajú šalianski útulkáči.

Štvornohí adepti na nový domov: Vezmite si chlpáča pre radosť aj vy, FOTO
5
Galéria
Zdroj: OZ Zatúlané psíky Šaľa
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM