Zlatica Gregorová Futbal

Stolní futbalisti odohrajú turnajový špeciál: Príďte sa zabaviť aj vy!

V Šali je množstvo športov, v ktorých ich predstavitelia dosahujú závideniahodné úspechy. Patria k nim aj stolní futbalisti.

Ilustračný obrázok k článku Stolní futbalisti odohrajú turnajový špeciál: Príďte sa zabaviť aj vy!
Zdroj: Foosball Šaľa

V novembri privítali medzi sebou známeho stolného futbalistu Vladimíra Drábika, ktorý členom šalianskeho klubu prezradil svoje grify, ako sa možno čoraz viac zdokonaľovať nielen technicky, ale aj po psychickej stránke. Keďže naši stolní futbalisti chcú potešiť seba aj fanúšikov, o pár dní zorganizujú ďalší turnaj.

Bez bodov

V nedeľu 23. decembra 2018 sa uskutoční Vianočný turnajový špeciál. Usporiadateľom podujatia je Rosengart stolný futbal a Foosball ŠAĽA a hrať sa bude v miestnej pivárni Karolínka. Všetko odštartuje o 17.30 hod. Zaregistrovať sa podľa organizátorov môžete maximálne do 18.00 hod. Turnaj nebude bodovaný, takže pôjde najmä o zábavu.

CENY V DISCIPLÍNACH

Kto bude mať chuť zahrať si, zaplatí 5 – eurové štartovné, z ktorého výťažok poputuje na dobrú vec. „Každý hráč môže k štartovnému pridať akýkoľvek dobrovoľný príspevok, či už finančný alebo vecný, všetko bude odovzdané ľuďom, ktorí to potrebujú,“ informujú organizátori turnaja.

  1. miesto: Vianočné prekvapenie + medaily
  2. miesto: Vianočné prekvapenie + medaily
  3. miesto: Vianočné prekvapenie + medaily

Podľa pravidiel

Každá hra má svoje regule, ktoré treba dodržiavať. I tu je potrebné, aby sa na turnaj dostavil určitý počet hráčov. Ako uvádzajú šalianski stolní futbalisti, „disciplíny sa hrajú, ak bude prihlásených minimálne 6 tímov. Hrá sa podľa pravidiel ITSF s bielymi turnajovými loptami.“

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM