Zlatica Gregorová Samospráva

Stoličky vymenili za terén: Šalianski úradníci brigádovali ku Dňu Zeme, FOTO

Kancelárske stoličky a interiér úradu vymenili za užitočný pobyt v teréne. Aj radnica sa zapojila do upratovania.

Ilustračný obrázok k článku Stoličky vymenili za terén: Šalianski úradníci brigádovali ku Dňu Zeme, FOTO
6
Galéria
Zdroj: Mesto Šaľa

Pracovníci Mestského úradu v Šali na čas opustili svoje oddelenia a vybrali sa pomáhať. Vykasali si rukávy, do rúk zobrali vrecia a náradie a namierili si to k panelovej ceste pri Murgašovej ulici.

Plné kontajnery

„Zamestnanci šalianskeho okresného úradu v piatok 26. apríla 2019 sa pustili do skrášľovania prostredia. Lokalita pri panelovej ceste za Murgašovou ulicou smerom k železnici je tak vďaka ich brigáde čistejšia. Usilovní brigádnici z Okresného úradu v Šali vyzbierali dva plné kontajnery s celkovým objemom 14m3,“ uviedla hovorkyňa Mesta Šaľa Erika Kollerová.

Brigádou sa pridali k celosvetovej oslave Dňa Zeme. Od mesta usilovné ženy a muži dostali vrecia na odpad, náradie a kontajnery. Okrem toho aktivitu podporil aj europoslanec József Nagy, ktorý v rámci kampane Vyčistime si Slovensko prispel dobrovoľníkom rukavicami.

Najbližšie do lesoparku

„Túto jeho podporu využili aj Šaľania. Bývalý minister životného prostredia ich prišiel podporiť aj osobne. Podobnú aktivitu chystá aj mesto Šaľa, jej zámerom je upratovať lesopark,“ priblížila Erika Kollerová.

Stoličky vymenili za terén: Šalianski úradníci brigádovali ku Dňu Zeme, FOTO
6
Galéria
Zdroj: Mesto Šaľa
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM