Zlatica Gregorová Kultúra

Spoločenská sezóna je tu čo nevidieť: Ktorému plesu v okrese Šaľa neodoláte?

Bály či plesy sú významnými spoločenskými slávnosťami. Muži a najmä ženy sa na ne chystajú už koncom predošlého roka.

Ilustračný obrázok k článku Spoločenská sezóna je tu čo nevidieť: Ktorému plesu v okrese Šaľa neodoláte?
Zdroj: TASR

Vždy je dobré vedieť, na aký ples sa chystáme a potom už len stačí zaobstarať si parádnu róbu a baviť sa. V Šali budete mať predbežne dve takéto príležitosti a plesať sa bude aj v Močenku.

18. január 2019, DK Šaľa

26. ročník Reprezentačného plesu mesta Šaľa

V našom meste sa bude konať 26. ročník Reprezentačného plesu mesta Šaľa. Milovníci noblesy sa môžu tešiť na 18. január 2019, kedy sa od 20.00 hod. ponoria do víru tanca, spevu a dobrej nálady. Ples sa uskutoční v Estrádnej sále Domu kultúry v Šali. O hudbu a spev sa postarajú členovia skupiny Starmania, Brillant orchester Milana Olšiaka, Anta Agni a taktiež aj dídžej Vlado Tanečka aj český spevák Martin Chodúr. Reprezentačný ples bude moderovať Veronika Paulovičová.

19. január 2019, 19.00 hod., Močenok

Obecný ples v Močenku

V priestoroch obecného úradu bude v druhej polovici januára pripravené všetko na špeciálnu udalosť. Bude sa tu konať tradičná plesová zábava aj s hudobnou skupinou Milkivej a vystúpia aj predstavitelia ľudovej zábavy Folklórny súbor Sečkár. Organizátori pripravili aj tombolu a plesajúci budú môcť vychutnať rôzne druhy vína.

26. január 2019, 19.00 hod., Šaľa

XXI. ročník Plesu poľovníkov a priateľov poľovníctva

Príležitosti na tanec, zábavu, slávnostné menu a príjemné rozhovory využili tentoraz členovia Okresnej organizácie Slovenského poľovníckeho zväzu v Šali. V Estrádnej sále Domu kultúry v Šali pripravili slávnostnú udalosť. Autentickú poľovnícku atmosféru dotvoria slávnostné fanfáry. O pohodu plesajúcich sa postará Dušan Grúň aj hudobná skupina Akcent Live. Svoje šťastie môžu účastníci plesu skúsiť aj v tombole.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM