Rastislav Búgel Futbal

Šokovaný Miňo Stoch sa bráni: Žiadneho novinára som nenapadol!

V pondelok obletela svet správa, podľa ktorej vraj slovenský futbalový reprezentant Miňo Stoch napadol novinára. Nitriansky odchovanec sa však bráni a rezolútne to odmieta!

Ilustračný obrázok k článku Šokovaný Miňo Stoch sa bráni: Žiadneho novinára som nenapadol!
Zdroj: TASR

Slovenský futbalový reprezentant Miroslav Stoch mal podľa portálu spor.internet-haber.com údajne v Istanbule napadnúť novinára. 23-ročný odchovanec nitrianskeho futbalu však tieto obvinenia odmieta. „Keď som sa dozvedel, aké informácie sa šíria doma na Slovensku, zostal som v šoku,“ povedal mladý Nitran pre web svojej zastupujúcej agentúry.

Na webe pridal aj vysvetlenie celej situácie.„Boli sme s partiou kamarátov na večeri a potom v bare. V renomovanom, do ktorého sa chodieva zabaviť veľa známych ľudí, a tým pádom aj novinárov, ktorí tieto osobnosti radi fotia. Nič proti tomu, veď máme dovolenky, a preto mi nič podobné nevadilo, prakticky sme tu na to zvyknutí. Pri odchode z podniku mi vadila arogancia jedného fotografa, ktorý si bez okolkov dovoľoval doslova tlačiť svoj fotoobjektív priamo na moju tvár. Keď sa to už nedalo zniesť, zastal som a opýtal som sa ho, prečo ma stále fotí takto zblízka. Určite som ho však nenapadol ani nič podobné, to by som si predsa nemohol dovoliť, tobôž v Istanbule, kde som na očiach aj vtedy, keď som zavretý v dome,“ prezradil Miňo Stoch.

V Istanbule od roku 2010

Dvadsaťtriročný slovenský reprezentant má platnú zmluvu s „Fenerom“ do konca sezóny 2015/2016. Účastník majstrovstiev sveta 2010 v Juhoafrickej republike prišiel do Istanbulu v roku 2010 za 5,5 milióna eur z holandského FC Twente.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM