Webnoviny - Rôzne

Slováci môžu na voľbách zarobiť, stačí si správne vsadiť

Stávkové kancelárie opäť chystajú vypísanie kurzových stávok na výsledky marcových predčasných parlamentných volieb.

(WEBNOVINY) – Avizujú to stávkové kancelárie Niké aj Victory Tip, Fortuna zaradenie volebných tipov do ponuky nevylučuje. Podľa vedúceho oddelenia printových a elektronických médií spoločnosti Niké Martina Panáka sa volebné tipy objavia v ponuke niekoľko týždňov pred volebným dňom.

„Chýbať by nemali stávky na celkové umiestnenie, percentuálne zisky jednotlivých strán, ich účasť a počet v parlamente, duely v percentuálnych ziskoch medzi stranami či obľúbená stávka na volebnú účasť,“ informoval panák o tom, aké možnosti sa v ponuke objavia. Zároveň nevylúčil, že pribudnú aj ďalšie typy stávok.

Pri stanovovaní kurzov pracujú bookmakeri Niké s výsledkami predvolebných prieskumov renomovaných agentúr a opierajú sa aj o konzultácie s politológmi, sociológmi a novinármi.

Podľa konateľa spoločnosti Victory Tip Tibora Pekarčíka sa postupuje tak, že sa najprv stanoví kurz na favorita a potom sa postupuje k stranám, ktoré sú menej obľúbené. „Môžem garantovať, že na víťaza volieb bude skutočne veľmi nízky kurz,“ povedal s úsmevom Pekarčík.

Ostatné voľby ukázali, že nie vždy musí nad tipujúcimi zvíťaziť chladná kalkulácia bookmakerov.

Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM