Zlatica Gregorová Kultúra

Šalianski tanečníci valcujú: Na leto chystajú originálne kempy aj pre vás

Členom TK Jumping Šaľa ide karta. Opäť majú za sebou úspešnú účasť v Slovenskom pohári a pripravujú sa na prázdniny.

Ilustračný obrázok k článku Šalianski tanečníci valcujú: Na leto chystajú originálne kempy aj pre vás
Foto: Zlatica Gregorová

Pri vyhodnocovaní úspešných športovcov sú vždy medzi ocenenými a domov prichádzajú s množstvom víťazných pohárov z tanečných súťaží. Už od začiatku roka usilovne trénujú, aby čo najlepšie reprezentovali seba, klub i svoje mesto.

Mnoho miest, mnoho ocenení

Začiatok roka patril Majstrovstvám Tanečného klubu a Tanečníkovi roka 2017. Už vo februári naši tanečníci naplno rozbehli svoju tréningovú aj reprezentačnú činnosť. Slovenský pohár absolvovali v Bratislave, Leviciach, Martine, Košiciach, Považskej Bystrici. V posledný aprílový víkend od 28. do 29. apríla 2018 sa zúčastnili súťaže Deep Dance League Slovenský pohár v Martine. A nesklamali.

Majstrovstvá SR

Ako sme sa dozvedeli, v Detskej a juniorskej kategórii v Disco Dance získali 3. miesto, v Detskej Street Dance Show skupine obsadili s Kráľom Julienom a jeho bandou 2. – striebornú priečku, v kategórii Detská Disco Dance skupina sa im podarilo získať 6. miesto a bodovali aj v Juniorskej vekovej kategórii v Disco Dance Duo, kde získali 5. miesto. Najbližšie ich čakajú Majstrovstvá SR v Košiciach, kam zavítajú už 18. mája na Nex step – MSR – hip hop. O niečo neskôr našich tanečníkov čakajú vystúpenia na Nelux Cup v Bratislave 25. – 27. mája 2018 v Disco Dance a Street Dance Show.

Na leto pripravujú niekoľko noviniek v podobe letných tanečných campov. Ako TK Jumping informovalo, tie „budú sprevádzané našimi tanečnými lektormi. Nenechajte si ujsť leto plné tanca, zážitkov a nových skúseností. Buďte aj Vy súčasťou tanečnej komunity a naučte sa základy mnohých tanečných štýlov, ale aj iného".

Tri turnusy

Tanečné campy budú pozostávať z troch turnusov. Prvý Tanečný camp potrvá od 9.- do 13. júla 2018, druhý turnus sa začne 23. a skončí 27. júla 2018. Bude sa vám venovať Pajo, známy z rôznych slovenských tanečných projektov, účinkujúci aj v aktuálnom kinohite Backstage.

Jazyky aj tance

Jazykovo – pohybový camp sa uskutoční od 16. do 20. júla 2018. Turnusom vás budú viesť lektorky z TK Jumping Šaľa. Tie majú za sebou zahraničné jazykové skúsenosti a sú podkuté v moderných tancoch a rôznych ďalších tanečných štýloch, „prihlášku je potrebné odovzdať riadne vyplnenú počas pracovných dní v čase od 14. – 19. h do Tanečného klubu JUMPING, Hollého 9 (oproti škôlke) na 1. poschodí, alebo na e-mail : tkjumping@gmail.com.“

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM