Zlatica Gregorová Kultúra

Šalianski tanečníci ukončia sezónu: Potešia netradičným galaprogramom

S koncom roka prichádza čas na vystúpenie našich tanečníkov. TK Jumping si pre svojich priaznivcov nachystal zaujímavú rekapituláciu.

Ilustračný obrázok k článku Šalianski tanečníci ukončia sezónu: Potešia netradičným galaprogramom
Zdroj: archív TK Jumping Šaľa

Tanečníci sa vám predstavia s programom Hotelová izba. Odkiaľ sa vzal tento názov a ako členov klubu inšpiroval?

Množstvo choreografií

Hudobno – tanečný program nesie tento názov preto, že je na ňom postavený. Okolo hotelovej izby sa bude točiť celý dej. Hlavná postava – chalan, rád cestuje. Počas ciest bude zažívať situácie, ktoré sa budú odohrávať na rôznych miestach. Napríklad si rezervuje izbu, neskôr sa ocitne v kasíne, navštívi reštauráciu…,“ uviedol pre náš portál prezident TK Jumping Šaľa, Bohumil Kadúc. K miestam, ktoré cestovateľ navštívi sa budú viazať i tanečné vystúpenia. Diváci tak budú vtiahnutí do deja a zažijú neopakovateľné chvíle. Vstupné na podujatie je 5 eur.

Sedemdesiatpäť minútový Galavečer TK Jumping s rekapituláciou tanečných choreografií vytvorených v roku 2017 sa uskutoční 15. decembra 2017 o 18.00 hod. v priestoroch šalianskeho domu kultúry.

A čo plánujú šalianski tanečníci začiatkom budúceho roka?

„13. januára 2018 budeme mať od 10.00 hod. vo večianskom Spoločenskom dome vyhodnotenie naj tanečníka klubu a potom naj klubu. Vstupné je zdarma. Neskôr už naplno rozbehneme ďalšiu sezónu,“ prezradil nám Bohumil Kadúc.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM