Zlatica Gregorová Rôzne

Šalianski tanečníci sú aktívni: Nakrútili videoklipy a pôjdu na majstrovstvá sveta

TK Jumping Šaľa žne úspechy vo svojom rodnom meste aj za hranicami našej krajiny. Jeho členovia nezaháľajú ani počas horúcich letných dní.

Ilustračný obrázok k článku Šalianski tanečníci sú aktívni: Nakrútili videoklipy a pôjdu na majstrovstvá sveta
4
Galéria
Zdroj: archív TK Jumping Šaľa

Na to, aby boli úspešní a zdravo sa rozvíjali je potrebná samotná radosť z tanca a taktiež tvrdá disciplína. Počas sezóny čaká tanečníkov množstvo vystúpení, ktorých základom sú pravidelné tréningy. Po kropajoch potu prichádzajú sladké chvíle víťazstiev a nekonečných gratulácií.

Okrem spomínaného trénovania choreografií si, sem – tam spestria chvíle napríklad prípravou na majstrovstvá alebo aj nakrúcaním videoklipu so známym slovenským spevákom.

Letný kemp

Ešte počas tohto leta od 26. augusta do 2. septembra 2017 ich totiž čaká účasť na Letnom tanečnom kempe. „Pozvali sme si lektorov na naše sústredenie a budeme sa pripravovať na najbližšie podujatie. Tým budú Majstrovstvá sveta v street dance a Svetový pohár v disco dance v Ústí nad Labem od 21. do 24.9. 2017,“ informuje nás prezident TK Jumping Šaľa, Bohumil Kadúc.

Vystupujú vo videoklipoch

Decká všetkých vekových kategórií tak majú o zábavu počas prázdnin postarané. Pretože majú radosť z tanca a pohybu a chcú niečo dokázať, nie sú im letné tréningy na obtiaž, práve naopak. Usilovnosť sa im vyplatila. Ich tanečné umenie si všimol slovenský spevák Miro Jaroš. „Spevák sa prostredníctvom nášho trénera Paja Julényho s nami skontaktoval,“ prezradil nám prezident TK Jumping Šaľa. Slovo dalo slovo a šalianski tanečníci už majú za sebou niekoľko dní nakrúcania jeho nových videoklipov. Vznikali v Senci a podľa slov Bohumila Kadúca sa im spolupráca so spevákom páčila.

Zápisy na tanečný aj Kung – Fu

Ak vás očarúva tanečný život a chcete spoluzdieľať radosť z tanca a pohybu, máte možnosť prihlásiť sa na septembrové zápisy do tanečného klubu TK Jumping Šaľa. V termíne od 5. do 7. septembra 2017 od 15.00 hod. do 17.00 hod. budú v Spoločenskom dome vo Veči zapisovať medzi Gumkáčov (5 až 8 rokov) a Jumping Teens (9 až 13 rokov). Môžete sa prihlásiť aj do Kung – Fu a to v termíne od 4. do 6. septembra 2017.

V priloženej GALÉRII si môžete pozrieť fotografie z činnosti tanečníkov TK Jumping Šaľa.

Zdroj: YouTube.com
Šalianski tanečníci sú aktívni: Okrem tréningov nakrútili aj videoklipy
4
Galéria
Zdroj: archív TK Jumping Šaľa
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM