Zlatica Gregorová Kultúra

Šalianski tanečníci majú akčné leto: Vyrážajú na letný kemp aj majstrovstvá

Členovia TK Jumping majú po celý rok svoj špeciálny režim. Okrem školských a pracovných povinností chodia poctivo na tréningy i súťaže.

Ilustračný obrázok k článku Šalianski tanečníci majú akčné leto: Vyrážajú na letný kemp aj majstrovstvá
Zdroj: archív TK Jumping Šaľa

Robia to pre seba, pre skvelý pocit z tanca aj vzornú reprezentáciu svojho klubu a mesta.

Poctivý tréning

Ani počas letných horúčav sa trénovaniu nevyhli. Počas júla usporiadali Tanečný kemp a Jazykovo – pohybový kemp dokonca o pár dní odcestujú na letný kemp. Tam sa stretnú všetci juniori, mládež aj lektori, aby si spolu oddýchli, ale najmä, pripravili sa na blížiace sa majstrovstvá.

Obľúbené kempy

Ako pre náš portál prezradil prezident Bohumil Kadúc, oba turnusy boli veľmi pozitívne hodnotené a kempisti sa už tešia na budúci rok. "Vybrali sme si aj deti do súťažnej zložky a začnú k nám chodiť od septembra. Ostatní členovia kempu by išli do prípraviek,“ uviedol Bohumil Kadúc. V termíne od 25. augusta do 1. septembra 2018 ich v Šali nehľadajte. Budú totiž dočasne v novozámockom okrese v obci Radava. Vedenie tanečného klubu Jumping totiž pre svojich členov organizuje Letný tanečný kemp.

Čo sa letného kempu týka, na spestrenie si tam pozvali lektorov z iných klubov a tanečných odvetví. Ako priblížil Bohumil Kadúc, deti sa budú venovať tancu v štýle Disco, Hip – Hop aj klasike.

Známi lektori

Hip – Hop bude s Legom z The Pastels, disco s Luciou Gomolovou zo žilinských Lentiliek a klasiku predvedie Mifa. Ako nám prezradil Bohumil Kadúc, hlavnou témou sústredenia budú rozprávkové filmy, deti budú v skupinách nacvičovať divadelné postavičky. Po letnom kempe príde čas na dôležitú súťaž. Od 20. do 23. septembra 2018 šalianski tanečníci vycestujú do Ústí nad Labem na Majstrovstvá sveta v Street Dance a Svetový pohár v Disco Dance.

Septembrové zápisy

So začiatkom školského roka klub spustí aj zápisy. Budú sa konať 4. a 6. septembra 2018 od 14.00 do 18.00 hod. Záujemcovia sa môžu prihlásiť do tanečnej prípravky, súťažnej zložky, na zumbu a tanečné cvičenia alebo Cheerleaders. Klub organizuje po celý rok workshopy, sústredenia pre členov TK Jumping a kempy pre nečlenov klubu. Hlásiť sa môžete v budove COV na Hollého č.6, v Šali – Veči alebo cez sociálnu sieť.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM