Zlatica Gregorová Kultúra

Šalianski mládežníci oceňovali: Súťaž o logo má dve víťazky, FOTO

Mládež v našom meste je združená do Mestského parlamentu. Chcú pomáhať deťom a mládeži presadzovaním ich záujmov a potrieb.

Ilustračný obrázok k článku Šalianski  mládežníci oceňovali: Súťaž o logo má dve víťazky, FOTO
7
Galéria
Zdroj: Mestský parlament Šaľa

Po istom čase nastala výmena na vedúcom poste aj v zložení Mestského parlamentu (MP) a nastúpila nová generácia s bohatými skúsenosťami. Predsedom je Tomáš Benkovič, tajomníčkou je Tatiana Keseliová. Len pred pár dňami sa im úspešne podarilo zorganizovať Nočné korčuľovanie 2 na šalianskom zimnom štadióne a už kujú ďalšie plány.

Víťazné logo

V rámci svojich aktivít ponúkli nedávno možnosť aj širokej verejnosti, aby im navrhla nové logo. Značku, ktorá parlamenťákov najviac vystihuje a bude ju reprezentovať. Logá boli mládežníkom doručené a ostávala tá najťažšia úloha, vybrať spomedzi nich to naj. Najväčší úspech získalo logo, ktoré navrhla prváčka zo Spojenej školy v Šali – Veči, Karin B.

Tajomníčka Mestského parlamentu v Šali Tatiana Keseliová nášmu portálu povedala: „Dňa 31. januára 2019 skončila akcia vyhlásená MP. Trvala približne dva mesiace a zapojilo sa do nej množstvo mládežníkov zo Šale, ktorí preukázali svoje umelecké a počítačové zručnosti a vytvorili skutočne zaujímavé logá. Výber bol ťažký, tak ako aj vždy, ale po stretnutí vedenia MP sa predsa len členovia dohodli a vybrali reprezentatívne, ktoré bolo ocenené.“

Špeciálna kategória

Cenu pre víťaza loga Mládežníckeho parlamentu mesta Šaľa poskytla Silvia Benkovičová z Mediačnej kancelárie Šaľa. Podľa slov Tatiany Keseliovej, súťaž bola veľmi úspešná a tak vzhľadom na množstvo zaslaných log vyhodnotili aj špeciálnu kategóriu Základných škôl. „Ocenenie venované Mestom Šaľa získala Lucia F., žiačka ZŠ a MŠ Petra Pázmánya s VJM,“ doplnila tajomníčka MP Tatiana.

Sledujte novinky

Členovia Mestského parlamentu v Šali sa už teraz tešia na stretnutia s vami. Aby ste boli vždy aktuálne informovaní o ich aktivitách, stačí sledovať náš portál a tiež aj FB: @mladezsala, IG: @mladezsala, WEB. Parlamenťáci sa potešia každej vašej interakcii a účasti na ich akciách a podujatiach.

Pozrite si atmosféru Nočného korčuľovania 2 v Šali.

Foto: ilustračné

Šalianski mládežníci oceňovali: Súťaž o logo má dve víťazky, FOTO
7
Galéria
Zdroj: Mestský parlament Šaľa
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM