Zlatica Gregorová Krimi

Šalianski mestskí policajti sa činili: Zachránili ďalší ľudský život

Život je veľmi cenný, krehký a treba si ho chrániť. To si nemyslel mladý muž, ktorého museli ratovať.

Ilustračný obrázok k článku Šalianski mestskí policajti sa činili: Zachránili ďalší ľudský život
Foto: Zlatica Gregorová

Šalianski mestskí policajti tento týždeň riešili prípad, kedy sa chcel mladý 33-ročný človek rozlúčiť so životom. Našťastie sa im podarilo zúfalý čin prekaziť. Pred zúfalým činom telefonicky kontaktoval príslušníkov Mestskej polície v Šali. Počas telefonátu už na miesto vyštartovala hliadka.

Zakročili aj vďaka telefonátu

„Ľudovít zavolal na linku 159 a oznámil, že chce vykonať samovraždu. Kolega Viliam Mrázik ho zdržiaval na linke, vypytoval sa ho a medzitým nám napísal na papier, že muž je v pivničných priestoroch na Narcisovej ulici. S kolegom Ladislavom Szabom sme okamžite vyrazili na miesto,“ opisuje udalosti mestský policajt Ján Kulina. Podľa jeho slov nebolo vôbec ľahké sa do pivnice dostať, v ceste im bránilo niekoľko zamknutých dverí. "Za krátky čas sa im ale podarilo dostať sa k mladíkovi,“ uviedla hovorkyňa Mesta Šaľa, Erika Kollerová prostredníctvom mestského webu, sala.sk.

Muža zachránili

Policajti konali operatívne a predišli tak tragédii. Podľa vyjadrení službukonajúcich policajtov, na mieste činu mal muž pripravené lano. Okamžite ho vyviedli z pivnice a zavolali príslušníkov štátnej polície a bola mu poskytnutá aj prvá pomoc.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM