Zlatica Gregorová Hádzaná

Šalianski hádzanári sa strelecky presadili: Vybojovali si víťazstvo

Hráči HKM Šaľa v sobotu priviezli ďalšie cenné víťazstvo. S HK Agro Topoľčany si poradili a vyhrali nad nimi rozdielom dvoch gólov.

Ilustračný obrázok k článku Šalianski hádzanári sa strelecky presadili: Vybojovali si víťazstvo
Zdroj: TASR

Strelcom prvého gólu bol šaliansky hráč Szapu. I keď sa obidve mužstvá dopustili väčších, či menších chýb, zápas v prospech Šale úspešne zakončil Krok.

O priebehu zápasu informuje klubový portál.

„Hostí poslal do vedenia Szapu. Následne sa, po viacerých nepresnostiach a technických chybách na oboch stranách, podarilo domácim dvomi gólmi Hlinku otočiť skóre (2:1). Šaľania sa dostali ešte do vedenia 3:4 zásluhou Polakoviča, ale domáci otočili a udržiavali si 1–2 gólový náskok do konca polčasu – 13:12.“

HK Agro Topoľčany – HKM Šaľa 28:30 (13:12)

V nasledujúcich minútach už naši vyrovnali vďaka hráčovi Krokovi. Neskôr sa do toho oprel šaliansky hádzanár Šulc, ktorý vsietil hneď 2 góly. Vzápätí Guzy správne zamieril a i vďaka jeho streleckej chuti sa náskok Šale utešene zvyšoval. Na konci zápasu sa ešte podarilo presadiť šalianskemu hráčovi Krokovi, ktorý vylepšil výsledok zápasu na 28:30.

Najviac gólov dali: Szapu 7, Krok 6, Melnyk 4

Rozhodovali: Budzák, Záhradník

Bilancia vylúčení: 4:6,7 m

Pokutové hody: 5/4 – 2/1

Najbližšie stretnutia šalianskeho hádzanárskeho mužstva sa budú konať 25.3. o 17:00 JMS Hurry-Up (Hol.) – HKM Šaľa – 1. zápas štvrťfinále Challenge Cup. Ďalším zápasom bude stretnutie dňa 29.3. 2017 o 18.00 hod. medzi Sporta Hlohovec – HKM Šaľa v siedmom kole nadstavby v Hlohovci.

Foto: ilustračné

Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM