Zlatica Gregorová Futbal

Šalianski futbalisti začali sezónu v III. lige: V Trnave prehrali o dva góly

Prvé kolo futbalovej súťaže Západoslovenského futbalového zväzu sa začalo v uplynulých dňoch. Mužstvo zo Šale vycestovalo do neďalekej Trnavy.

Ilustračný obrázok k článku Šalianski futbalisti začali sezónu v III. lige: V Trnave prehrali o dva góly
Foto: Rastislav Búgel

V Trnave sa tak uskutočnil duel medzi FC Spartak „B“ a FK Slovan Duslo Šaľa. Aj keď sa naši snažili, na víťazstvo to nestačilo.

Začali domáci

V 6.minúte zápas, ktorý bol na programe 5. augusta 2018, otvoril hráč Spartaku Trnava Tomáš Vantruba (1:0). V 15. minúte si Mark Nagy vyslúžil žltú kartu. 30.minúta zápasu patrila Šaľanom, keď Njabulo Mpofu trafil loptu do súperovej brány. Po ďalších 8. minútach premenil pokutový kop domáci hráč Tomáš Brigant a posielal domácich opäť do vedenia. Už o pár minút náskok zvýšil jeho spoluhráč Denis Horník a stav bol 3:1 v prospech trnavského mužstva, informuje o priebehu zápasu Futbalnet.sk.

Zvýšil konto Šale

Šalianskemu hráčovi Renáto Meszlényimu sa podarilo znížiť na rozdiel jediného gólu ešte pred skončením prvého polčasu (3:2). To však bol zo šalianskej strany konečný výsledok. V 74. minúte zápasu ešte zvýšil Trnavčan Tomáš Vantruba a duel skončil výsledkom 4:2.

Futbal Slovensko: viac aktuálnych správ z futbalu

FC Spartak Trnava – FK Slovan Duslo Šaľa 4:2

Góly: Tomáš Vantruba (6. min), pokut. kop Tomáš Brigant (38. min.), Denis Horník (42. min.), Tomáš Vantruba (74. min.) – Njabulo Mpofu (30. min.), Renáto Meszlény (45. min.)

Rozhodovali: Marian Otiepka, Tomáš Hulínek, Miroslav Tarabus

Zápas sledovalo 126 divákov.

FK Slovan Duslo Šaľa je v tabuľke aktuálne na 13. mieste. Najbližšie stretnutie odohrá mužstvo FK Slovan Duslo Šaľa 11. augusta 2018 o 17.00 hod. s FKM Nové Zámky.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM