Zlatica Gregorová Rôzne

Šalianske združenie zvoláva brigádu: Vyčistia svoj záhon pri kostole

Občianske združenie Petra Bošňáka v Šali už tradične obhospodaruje svoju zverenú parcelu. A práve teraz vyhlásili boj neporiadnej burine.

Ilustračný obrázok k článku Šalianske združenie zvoláva brigádu: Vyčistia svoj záhon pri kostole
Foto: Zlatica Gregorová

Priestor sa nachádza pred šalianskym kostolom Sv. Margity Antiochijskej neďaleko Mestského úradu. Ten zveľaďujú a robia všetko pre to, aby potešil ich samotných, ale aj okoloidúcich. A práve teraz, s príchodom jari, vyhlásili boj s neporiadnou burinou.

Skrášlia parčík

Členovia OZ Petra Bošňáka a OZ Šaľa -Tvoje mesto a referentka životného prostredia na MsÚ v Šali Gabriela Braníková sa rozhodli, že zorganizujú brigádu. Vyzbroja sa motyčkami, rýľmi, záhradnými nožnicami a pustia sa do skrášľovania. Akcia sa bude konať 15. marca 2018 od 10.00 hod. Ak by ste chceli priložiť ruku k dielu, ste srdečne vítaní.

Každý je vítaný

Ako brigádnici informujú prostredníctvom sala.sk: „Chceme odstrániť suché časti rastlín, vyzbierať odpadky,listy a zasadiť nové rastliny. Budeme radi, keď nám prídete pomôcť, lebo vtedy nám pôjde práca lepšie od ruky…Už sa tešíme na nové rastlinky, ktoré „vykuknú“ do čistého prostredia aj vašou zásluhou ! Keď máte svoje obľúbené nožnice a pracovné rukavice, prineste si ich so sebou."

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM