Zlatica Gregorová Kultúra

Šalianske mamy organizujú tábor: V hlavnej úlohe sú farby, FOTO

Materské centrum Mamy mamám v Šali nezaháľa ani v lete. Pre svojich priaznivcov a deti pripravili dva špeciálne letné tábory.

Ilustračný obrázok k článku Šalianske mamy organizujú tábor: V hlavnej úlohe sú farby, FOTO
Zdroj: MC Mamy mamám Šaľa

Ani v jednom z táborov nebude núdza o poriadnu dávku kreativity ani o hry a dobrú náladu.

Zjedli dúhu

Kreatívny detský letný tábor s názvom Zjedli sme dúhu je rozdelený na dve etapy. Prvý tábor sa uskutočnil od 23. do 27. júla 2018 a druhý potrvá od 13. do 17. augusta 2018. Členky – organizátorky táborov majú na každý deň pripravené zaujímavé tvorivé dielne, súťaže.

Netradičný tábor

Tábor je už podľa názvu netradičný. Čo sa za tým kúzelným nápisom skrýva? „Náš denný tábor má v názve dúhu, to znamená, že každý jeden deň sme prispôsobili istej farbe. Tá je smerodajná vo výbere jedla a v ten jeden deň prevláda. Deti majú za úlohu uhádnuť, o akú farbu išlo,“ priblížila Martina Eleková a dodala, že ho navštevujú deti od 4 do 7 rokov. Dochádzajú do neho od 8.00 hod. do 16.00 hod. počas jedného týždňa.

Okrem spoznávania farieb sa deti zaoberajú rôznymi činnosťami. Vedúce Andrea a Laura im každý deň čítajú príbehy a okrem toho táborčatá aj sami tvoria.

Majstrovské diela

Stihli už aj namaľovať rôzne motívy na tričká, vyrábajú voňavé mydlá, športujú a ako sme sa ďalej od Martiny Elekovej dozvedeli, absolvovali aj Muzokofiletiku s Mariánom Šperkom.

Po lete už členky Materského centra Mamy mamám v Šali opäť začnú so svojou pravidelnou činnosťou. A na október chystajú veľké prekvapenie.

Šalianske mamy organizujú tábor: V hlavnej úlohe sú farby, FOTO
10
Galéria
Zdroj: MC Mamy mamám Šaľa
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM