Zlatica Gregorová Hádzaná

Šalianske hádzanárky s bronzom: Muži v prvom dueli víťazne, VIDEO

Hádzanárky HK Slovan Duslo Šaľa získali 3. priečku v slovenskej časti MOL ligy. Mužskému tímu sa vydaril prvý zápas o bronz v sérii.

Zdroj: YouTube.com

Máme bronz!

Do duelu naše dievčatá vstúpili razantným krokom, keď skórovali do súperovej bránky v 47. sekunde prvého polčasu. Ďalší priebeh zápasu, ktorý sa konal 18. mája 2019 v Mestskej športovej hale v Šali, malo tiež v rukách domáce družstvo pod vedením trénera Michala Lukačína. Dievčatá z HK Slovan Duslo Šaľa do šatní išli s vysokým náskokom. Podľa Slovenského zväzu hádzanej, posledný gól pred pauzou strelili hosťujúce Bánovčanky, ktoré otvorili aj druhú časť zápasu. Ten mal striedavý priebeh na oboch stranách, pričom strelecky sa predsa len viac darilo Šaliankam. S obrovským náskokom sa im podarilo vyhrať a v MOL Lige 2019/2019 získali bronzovú priečku.

HK Slovan Duslo Šaľa - HK Sokol RMK Bánovce nad Bebravou 42:21 (16:7)

Najviac gólov dali: Tisajová, Némethová, Trepáčová, Königová

Zápas sledovalo 250 divákov.

Hádzanári HKM Šaľa sa tiež pustili do bojov v bronz. Na domácej plaubovke odohrali duel s Novými Zámkami. Prvý súboj o 3. miesto v Slovnaft Handball extralige sa konal v Mestskej športovej hale v Šali 17. mája 2019.

I keď prvú časť zápasu naši hráči vyhrali tesne, druhý polčas sa už niesol v lepšej hernej pohode. Šaľania sa naštartovali a súperom uštedrili spŕšku gólov, ktoré ich posunuli k víťazstvu v zápase a zároveň sa ujali vedenia v sérii.             

HKM Šaľa - MHC Štart Nové Zámky 30:24 (15:16)

Najviac gólov dali: Michniewicz 7/1, Percze 6, Melnyk 5/1 – Tschur 7/2, Ficza a Tilandy po 4

Rozhodovali: Daňo, Sabol

Bilancia vylúčení: 5:2, 7 m

Pokutové hody: 6/4 – 2/2

Zápas sledovalo 450 divákov.

Foto: ilustračné

Zdroj: TASR/Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM