Zlatica Gregorová Samospráva

Šalianska radnica vybrala nového dodávateľa: Kto sa postará o elektrinu v meste?

Samospráva pred časom zverejnila informáciu, že potrebuje distributéra. Šancu dostal ten, kto splnil podmienky a prišiel s najnižšou cenou.

Ilustračný obrázok k článku Šalianska radnica vybrala nového dodávateľa: Kto sa postará o elektrinu v meste?
Foto: Zlatica Gregorová

Mesto potrebovalo spoľahlivú firmu, ktorá sa postará o „nákup, dodávku elektriny pre odberné miesta verejného obstarávateľa a zabezpečenie distribúcie elektriny vrátane prenesenia zodpovednosti odberateľa na dodávateľa v plnom rozsahu za odchýlku v súlade so zákonom,“ informuje o zákazke Úrad pre verejné obstarávanie. Víťazný dodávateľ získa ročný kontrakt s Mestom Šaľa. Služby radnica zafinancuje z vlastných zdrojov.

Dodávka aj distribúcia

Radnica od budúceho dodávateľa požadovala združené služby dodávky elektriny a taktiež aj jej distribúciu na jednotlivé odberné miesta. Tie budú pripojené na základe čiastkových zmlúv. Podľa zverejnených informácií ÚVO, pôjde o jednotarifný a dvojtarifný odber, v celkovom objeme 1 339,150 MWh­/ ročne.

Do verejnej súťaže sa zapojili štyria uchádzači, z toho jedna piešťanská a tri bratislavské firmy. Hodnotiaca komisia v MsÚ Šaľa vybrala uchádzača, ktorý „splnia podmienky účasti a požiadavky na predmet zákazky a predložil najvýhodnejšiu ponuku podľa kritéria na vyhodnotenie ponúk,“ uvádza ÚVO.

Víťaz

Elektrickú energiu po novom pre mesto Šaľa zabezpečí piešťanská firma, ktorá služby vykoná za 254 385,57 eur s DPH.

Foto: ilustračné

Vo fotogalérii uvidíte zábery z Retro Happeningu v Šali.

Sledujte nás aj na Facebooku a Instagrame a budete mať vždy zabezpečený čerstvý prísun informácií zo Šale a okolia.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM