Zlatica Gregorová Rôzne

Šalianska plaváreň bude odstavená: Urobia plánované rekonštrukcie

Vodný stánok je obľúbeným miestom detí, mladých aj starších, ktorí si radi zaplávajú vo svojom voľnom čase alebo aj súťažne. A zase bude krajší.

Ilustračný obrázok k článku Šalianska plaváreň bude odstavená: Urobia plánované rekonštrukcie
Foto: Zlatica Gregorová

Nedávno sa tu prekonávali rekordy počas podujatia „Zaplávajme spolu čo najďalej“ a teraz už budú pokračovať ďalšie plánované modernizácie.

Odstavená plaváreň

Už budúci mesiac do šalianskej plavárne Aquasport nabehnú pracovníci a začne sa prerábať. V tom čase bude pre verejnosť uzavretá. Letná odstávka bude v termíne od 06. do 13.augusta 2018. Navštíviť ju budete môcť od 14. augusta 2018.

Ako sme sa dozvedeli od riaditeľa plavárne Patrika Ščasného, potešiť by chceli aj najmenších a to Baby swiming – om, čiže plávaním najmenších. Priestor pre ne by mal vzniknúť v terajšom bufete. Ten plánujú preložiť na iné vhodné miesto, aby i naďalej poskytoval návštevníkom svoje služby. Väčšie stavebné úpravy urobia v čase odstávky, menšie stihnú počas prevádzky.

„ S odstávkou plavárne chceme začať rekonštrukčné práce. Počas nich urobíme všetko potrebné pre vznik ďalšieho vnútorného sedacieho bazéna spolu s predprípravou samostatného vykurovania súčasného malého bazéna,“ priblížil riaditeľ Patrik Ščasný. Ako riaditeľ ďalej dodal, pokračovať budú aj v inštalácii čipových zámkov do mužských šatní, tak ako ich už využívajú návštevníčky v ženských šatniach.

Vymenia časť dlažby

„Chceme urobiť aj výmenu časti bazénovej dlažby spolu s modernizáciou štartovacích blokov. Babyswimming by sme chceli začať prevádzkovať v septembri – októbri,“ informuje Patrik Ščasný, ktorý zároveň prosí verejnosť o pochopenie a pozýva do vynovených priestorov od polovice augusta 2018.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM