Peter Štrbo Futbal

Šalianky víťazne aj s obmenenou zostavou

Futbalistky Šale v zápase so Selcami potvrdili svoje kvality aj napriek tomu, že nastúpili bez viacerých stabilných hráčok základnej zostavy a vybojovali si ďalšie víťazstvo.

V 17. kole dostala v bráne prednosť pred reprezentantkou El-Dahaibiovou talentovaná Kubíková a pripísala si čisté konto. Naše futbalistky rozhodli už v prvom polčase, keď sa okrem streleckých stálic Šarabokovej a Kolenovej presadila aj obrankyňa Moskáľová.

Selce – Šaľa 0:3 (0:3) góly: Šaraboková, Moskáľová, Kolenová

Duslo: Kubíková – Moskáľová, Vojteková (46. El-Dahaibiová), Babincová, Palovčíková – Kupecká, Mrvová,Kolenová (74. Struhárová), Dikanová (71. Paločková) – Šaraboková, Poláková

Tréner Milan Mrllák:

„Hrali sme bez piatich stabilných hráčok, samozrejme sa to prejavilo na kvalite zápasu, ale bez zápasovej praxe hráčok, ktoré hrajú pomenej, nemôže družstvo napredovať. Aj napriek tomu to bola hra na jednu bránku. Z môjho hľadiska to však bol rekreačný zápas a to od oboch tímov.Tešia 3 body, avšak moje nároky ohľadne predvedenej hry sú diametrálne odlišné od toho, čo som videl na ihrisku.“

Ešte počas týždňa sa Šalianky rozlúčili so Slovenským pohárom, keď v bratislavskej odvete so Slovanom prehrali 3:0. (prvý zápas prehrala Šaľa 0:1). Finále tak odohrá Slovan s Topoľčanmi.

1. liga žiačok

Selce – Šaľa 0:9 (0:4) góly: 3 Čopíková, 3 Horváthová, Botková, Takácsová, Sandalová

Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM