Veronika Zeiselová Samospráva

Šaľania rozhodli o novom prvku do workout parku: TOTO si vybrali

Obyvatelia mesta dostali v apríli možnosť rozhodnúť o ďalšom cvičebnom prvku, ktorý pribudne do workout parku neďaleko hrádze. Aha, čo si vybrali!

Ilustračný obrázok k článku Šaľania rozhodli o novom prvku do workout parku: TOTO si vybrali
Foto: Veronika Zeiselová / Zdroj: Dnes24.sk

V apríli prebiehalo hlasovanie, ktoré vyhlásilo mesto Šaľa v spolupráci s jednou z bánka v meste, ktorá kúpu prvku finančne zabezpečí. Svoje hlasy konkrétny cvičebným nástrojom mohli posielať Šaľania mailom na adresu Gabriely Braníkovej z referátu životného prostredia na Mestskom úrade Šaľa.

Mesto vyhodnotilo víťaza. „Prvé miesto získal nástroj s názvom Rower,“ informuje Gabriela Braníková.

  1. Miesto – 7. Rower (najvyšší počet hlasov)
  2. Miesto – 5. Push-up Legs
  3. Miesto – 3. Cross trailer

Stroj Rower

Efekt cvičenia: Jeden z najviac univerzálnych strojov. Aktivuje prakticky všetky časti tela. Vynikajúce cvičenie pre celkovú telesnú výkonnosť.

Použitie: Položte nohy na stupačky a rukami uchopte obe rukoväte. Potiahnite za rukoväť k sebe a vystrite nohy. Vráťte sa do východiskovej polohy. Cvik opakujte.

Obtiažnosť: Stredne ťažká

Rozmery: 131×115 cm

Pýtali sme sa aj mladého aktivistu Petra Kvačkaya, ktorý sa v septembri zaslúžil o slávnostné otvorenie fitparku, čo hovorí na nový prírastok do fitparku. „Rád by som povedal, že mám pocit že mesto nevynaložilo žiadnu snahu stretnúť sa so športovcami, ktorí by boli myslím viac kompetentní na vyberanie strojov. Minulé vedenie spravilo stretnutie kde sa naplánovalo, čo vo fitparku bude. Aj keď to nebolo presne podľa plánu, bola tam, povedal by som, veľká ústretovosť zo strany mesta,“ hovorí Peter Kvačkay.

„Vybranie nových strojov do fitparku ma naozaj nemilo prekvapilo, keďže nikdy nebolo v pláne dávať tam STROJE ale gymnastické vybavenie ako hrazdy, bradlá atď,“ dodal študent gymnázia.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM