Zlatica Gregorová Kultúra

Šaľania môžu navrhnúť svojho kandidáta: Kto získa ocenenie Tvorivý čin roka?

S nastupujúcim októbrom sa členovia Komisie kultúry a cestovného ruchu zaoberajú prípravou významnej udalosti. Môžete zviditeľniť svojho adepta.

Ilustračný obrázok k článku Šaľania môžu navrhnúť svojho kandidáta: Kto získa ocenenie Tvorivý čin roka?
Foto: Zlatica Gregorová

Ako informuje člen komisie Miroslav Demín na sala.sk, cieľom ankety „je oceniť významné podujatia, činy jednotlivcov a skupín v propagácii kultúry a kultúrnosti. Každoročne sa v meste uskutočnia podujatia, ktoré sú výsledkom tvorivého úsilia a sú prínosom duchovného bohatstva.“

Pošlite návrh

Nie každý sa však o mimoriadnom počine v oblasti kultúry a umenia dozvie a preto je fajn, aby sa o ňom dozvedelo čo najviac ľudí. Jednou z možností je, navrhnúť takého občana na ocenenie. K dispozícii je trinásť kategórií, kam svojho kandidáta môžete zaradiť. Členom Komisie kultúry a cestovného ruchu pomôže, ak im pošlete svoje návrhy. Napíšte konkrétne, o koho ide, aj čo významné sa mu podarilo zrealizovať a prečo si myslíte, že by mal byť ocenený.

Návrhy môžete doručiť písomne do Domu kultúry v Šali na sekretariát alebo ich pošlite e – mailom na: msks@sala.sk. Urobte tak najneskôr do 25. októbra 2018.

Kategórie – Tvorivý čin roka 2018

Maľba, kresba, grafika

Sochárstvo, rezbárstvo, úžitkové umenie

Fotografia

Divadlo

Film

Knižná tvorba a publicistika

Etnografia (folklór)

Propagácia mesta

Výstavy

Tanec

Spev

Hudba

Mimoriadne ocenenie za dlhoročnú aktívnu prácu v oblasti umenia

„Komisia kultúry a cestovného ruchu návrhy vyhodnotí. Výsledky sa dozvieme na slávnostnom odovzdávaní, ktoré sa uskutoční 27.novembra 2018,“ uviedol Miroslav Demín.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM