Zlatica Gregorová Hádzaná

Šaľania mali v dueli s Topoľčanmi navrch: Ženy skončili s remízou, VIDEO

Nedávno pokračoval súťaže mužov i žien. Hádzanári cestovali do Topoľčian a ženy do Prahy.

Zdroj: YouTube.com

Hru vo 4. kole A -skupiny na topoľčianskej palubovke v sobotu 23. februára 2019 otvorili naši chlapci z HKM Šaľa. Podľa Slovenského zväzu hádzanej, rýchlosť im už o pár minút oplatili Topoľčianci gólom v našej sieti. Situácia sa opäť zmenila a onedlho svietil na časomiere stav 3:3, neskôr sme využili viaceré šance a premenili ch na góly. Vývoj zápasu mal od začiatku rýchly priebeh, do šatní išla Šaľa s 5-golovým náskokom.

Naši vyhrali

Druhý polčas začali domáci gólom do našej brány v 2. minúte. Striedanie šancí prebehlo na oboch stranách, väčší náskok získali naši hádzanári v 7. minúte druhého polčasu. Presadili sa ešte aj domáci, vďaka rýchlym reakciám si však Šaľania domov napokon priviezli cenné víťazstvo.

HK Agro Topoľčany – HKM Šaľa 21:32 (10:15)

Najviac gólov dali: Petrov 4, J. Briatka 4/1, Blaho a Kučer po 3 – Michniewicz 6, Meľnyk 5, Hricišon 5/2

Pokutové hody: 4/2 – 6/2

Bilancia vylúčení: 0 – 4

Rozhodovali: Balogh a Klimko

Zápas sledovalo 422 divákov.

Najbližšie náš tím vycestuje na duel s HC Štart Nové Zámky, ktorý sa bude konať 02.marca 2019 o 18.00 v No­vých Zámkoch.

Foto: ilustračné

Šalianky privítal tím DHC Slavia Praha na domácej palubovke. V začiatku duelu, ktorý sa konal 24. februára 2019, mali podľa Slovenského zväzu hádzanej naše hráčky trojgólový náskok. Ešte pred odchodom na prestávku však náš tím prišiel o vedenie a do šatní išli obe družstvá s remízou.

Sú tretie

Pražanky sa v úvode druhej časti zápasu ihneď presadili a do našej brány naskákali tri góly. Na to im však odpovedali naše dievčatá a skóre sa vyvíjalo v ich prospech. Viacgólová kanonáda sa potom už nekonala. Naše hráčky stáli tesne pred víťazstvom, keď Pražanky vyrovnali v poslednej minúte a zápas sa skončil remízou. Šalianky sú s ďalším bodom aktuálne na 3. mieste.

DHC Slavia Praha – HK Slovan Duslo Šaľa 27:27 (12:12)

Najviac gólov dali: V. Galušková 7/1, T. Pokorná 6/1, Jačková 5 – Pócsíková 5/2, Trepáčová 4/1, Rácková a B. Königová po 3, I. Bahýlová 3/2

Pokutové hody: 3/2 – 8/5

Bilancia vylúčení: 3 – 5

Rozhodovali: Haramul a Nezbeda (obaja ČR)

Zápas sledovalo 300 divákov.

Najbližšie naše dievčatá privítajú doma český tím. V sobotu 02. marca 2019 o 18.00 hod. v Mestskej športovej hale v Šali odohrajú duel s HC Zlín.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM