Zlatica Gregorová Futbal

Šala žila cez víkend futbalom: Tentoraz sa darilo hosťujúcim hráčom

Počas uplynulého víkendu sa hral zápas III. Ligy Západ medzi FK Slovan Duslo Šaľa a KFC Kalná nad Hronom. Šaľania privítali aj Partizánske.

Ilustračný obrázok k článku Šala žila cez víkend futbalom: Tentoraz sa darilo hosťujúcim hráčom
Zdroj: TASR

III. Liga Západ pokračovala ďalším kolom. V 53. minúte zápasu medzi Šaľou a Kalnou nad Hronom, ktorý sa konal 25. augusta 2018 v Šali, si žltú kartu vyslúžil Martin Dávid z mužstva súpera. O 7 minút neskôr sa, podľa informácií Futbanlet do hry zapojili Šaľania Hector Tamunoibiton Tubonemi a Renáto Meszlényi, ktorých gól však neskončil v sieti hosťujúceho mužstva.

Víťazstvo súpera

V 66. minúte duelu však prišla zmena a hráč Kalnej nad Hronom Jozef Pánik sa postaral o gól z hry, ktorý bol aj jediný v celom zápase. V 80. minúte zápasu sa o gól pokúsil šaliansky hráč Renáto Meszlényi, pokutový kop však v súperovej bráne neskončil. Šaľanom sa napriek snahe nepodarilo presadiť na domácom trávniku a zápas sa skončil víťazstvom súpera.

FK Slovan Duslo Šaľa 0:1 KFC Kalná nad Hronom

Bilancia gólov: Jozef Pánik

Tréner: Ladislav Molnár

Asistent trénera: Marián Ďatko

Rozhodovali: Branislav Bartko, Marek Blaháč, Ondrej Hagara

Zápas sledovalo 186 divákov.

Najbližšie sa šalianski futbalisti stretnú 1. septembra 2018 o 16.00 hod. s MŠK Púchov na šalianskom trávniku.

Šaľa – Partizánske

Štvrté kolo II. LIGY MŽ U13 ZSFZ sa odohralo opäť na šalianskom futbalovom štadióne. Tím FK Slovan Duslo Šaľa privítal FK Tempo Partizánske.

Čestný gól

Duel sa začal bojovnejšou náladou hosťujúceho tímu, keď v 9. minúte skóroval hráč Samuel Bočkay. O sedem minút neskôr sa k spoluhráčovi pridal Matej Valach a stav zápasu sa vyvíjal v prospech hostí. Tí vyhrávali nad Šaľanmi o 2 góly. Situácia sa však obrátila a 19. minúta zápasu znamenala úvodný a zároveň aj posledný gól z kopačky Lukáša Hennela v tomto zápase. Duel sa skončil víťazstvom hostí z Partizánskeho. Naši sa museli uspokojiť s jedným čestným gólom v súperovej bráne.

FK Slovan Duslo Šaľa 1: 2 FK Tempo Partizánske

Bilancia gólov: Lukáš Hennel

Tréner: Ladislav Oroszi

Rozhodca: Akos Juhos

Zápas sledovalo 30.

Najbližšie šaliansky tím vycestuje 2. septembra 2018 do Komárna a 5. septembra na domácom trávniku o 18.00 hod. privíta hráčov ŠKF Sereď.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM