Zlatica Gregorová Kultúra

Šaľa si užila reprezentačný ples: Zimná rozprávka s Beátou Dubasovou, FOTO

Jedinečné podujatie sa konalo v našom meste aj tento rok. Plesajúci si ho užili v priestoroch domu kultúry.

Ilustračný obrázok k článku Šaľa si užila reprezentačný ples: Zimná rozprávka s Beátou Dubasovou, FOTO
10
Galéria
Zdroj: Milan Pospiš

Dámy, odeté v róbach a pánov vo frakoch privítal primátor Šale Jozef Belický, ktorý pre sala.sk uviedol: ,,Veľmi sa teším na to, ako sa ďalšie mestské plesy uskutočnia v zrekonštruovanej budove. Atmosféra našich plesov záleží vždy na hosťoch, ktorí prídu a každý rok je fantastická.“

Mesiace príprav

Estrádna sála Domu kultúry v Šali bola aj 17. januára 2020 zaplnená hosťami do posledného miesta. Všetko sa však začalo chystať ešte vlani. „Prípravy na ples začali už niekoľko mesiacov vopred a za výslednou podobou podujatia stálo veľa práce, organizácie, ale aj nadšenia a optimizmu. Výzdoba priestorov trvala niekoľko dní, aby všetko vyzeralo nádherne a aby sa každý počas večera cítil ako v rozprávke. Estrádna sála dýchala zimnou atmosférou, nakoľko hlavnou myšlienkou plesu bola zima,“ informovala nás Dajana Hanesová z Mestského úradu Šaľa.

Hostia do sály vchádzali po červenom koberci za zvukov FS Podpoľanec. Moderátorkou plesu bola Veronika Paulovičová a hlavným hosťom programu speváčka Beáta Dubasová. Do taktu počas večera hrala skupina Best.

Bohatá tombola

„Po polnoci sa o tanečnú zábavu postaral DJ Vlado Tanečka. Súčasťou každého plesu býva aj tombola. Na šalianskom plese bola tombola naozaj bohatá, mnohí hostia v nej mali šťastie a domov mohli odísť na bicykli alebo kolobežke. Šťastie sa usmialo aj na tých, ktorí sa môžu tešiť z nového televízora,“ doplnila šalianska hovorkyňa.

Budúci rok by sa už plesajúci mali stretnúť vo vynovenej budove kultúrneho domu.

Vo fotogalérii si pozrite zábery z nedávneho plesu mesta Šaľa.

Sledujte nás aj na Facebooku a Instagrame a budete mať vždy zabezpečený čerstvý prísun informácií zo Šale a okolia.

27. Reprezentačný ples mesta Šaľa: Zimná rozprávka s Beátou Dubasovou, FOTO
10
Galéria
Zdroj: Milan Pospiš
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM