Zlatica Gregorová Rôzne Iné športy

Šaľa sa opäť roztancuje: Slovenský pohár láka kvalitnými výkonmi

Na svoje si prídu milovníci ladných pohybov a dobrej zábavy. Tanečníci z TK Jumping Šaľa usporiadajú atraktívne podujatie.

Ilustračný obrázok k článku Šaľa sa opäť roztancuje: Slovenský pohár láka kvalitnými výkonmi
Zdroj: archív TK Jumping Šaľa

V priestoroch Domu kultúry sa od piatka 7.- do soboty 8. apríla uskutoční Jednoducho tanec 2017. Organizujú ho tanečníci z TK Jumping Šaľa v spolupráci s Mestom Šaľa a Mestským kultúrnym strediskom v Šali.

Súťaž sa začne prezentáciou účastníkov deň pred začiatkom podujatia. O prvenstvá i dobrý pocit budú bojovať malí tanečníci i tí väčší, dospelí, každý vo svojej špeciálnej kategórii. O podrobnostiach sme sa už porozprávali s tým najpovolanejším, prezidentom TK Jumping Šaľa, Bohumilom Kadúcom.

„Jednoducho tanec je celoslovenskou tanečnou súťažou. Súťaží sa v disco dance, hip hop a street dance. Pohár je rozdelený do piatich kategórií: Mini Kids, Detská veková kategória, Juniorská veková kategória, Hlavná veková kategória a Hlavná veková kategória 2, kam patria dospelí nad 30 rokov,“ prezrádza Bohumil Kadúc.

Každý deň prebehnú jednotlivé predkolá, potom seminfinále a dni sa ukončia finálovou súťažou.

Traja najlepší z každej disciplíny dostanú za svoje výkony pamätný pohár, medailu a diplom. Každý účastník Slovenského tanečného pohára „Jednoducho tanec 2017“ si odnesie diplom. Na podujatie sa môžete prísť pozrieť do priestorov šalianskeho domu kultúry denne od 9.00 hod. Vstupné je 5 eur.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM