Krimi

S nožom v ruke mal prepadnúť čerpaciu stanicu: Mužovi hrozí až 10 rokov za mrežami

Za 650 eur dlhoročný pobyt za mrežami. To hrozí mužovi, ktorý je podozrivý z lúpežného prepadnutia.

Ilustračný obrázok k článku S nožom v ruke mal prepadnúť čerpaciu stanicu: Mužovi hrozí až 10 rokov za mrežami
Zdroj: Polícia SR - Trnavský kraj

Na základe zverejnených kamerových záznamov na policajnom facebooku policajti stotožnili muža, ktorý mal s nožom v ruke prepadnúť čerpaciu stanicu.

Prepadnutie čerpacej stanice

„Jedna osoba dala tip, a policajti nakoniec u ďalšej osoby totožnosť potvrdili. Policajti krátko na to muža predviedli a vyšetrovateľ ho obvinil zo zločinu lúpeže so zbraňou," informuje polícia.

29-ročný muž je podozrivý z toho, že koncom apríla prepadol maskovaný s respirátorom na tvári, krátko po 21.00 s nožom v ruke, čerpaciu stanicu v Horných Salibách.

Prečítajte si tiež

Hrozí mu 10 rokov

„Ženu pod hrozbou násilia vyzval, aby mu dala všetky peniaze. Keď mu oznámila, že peniaze nemá, prehľadal všetky zásuvky a zobral z kasy hotovosť. Z miesta činu si za pár minút odniesol 650 eur v hotovosti. Pri lúpeži k zraneniu 64-ročnej ženy nedošlo," opisuje okolnosti incidentu polícia.

Policajní operatívci ihneď preverili viaceré informácie k podozrivému mužovi a zaistili kamerové záznamy. Tie nakoniec muža zo zločinu usvedčili.

„Obvinený je stíhaný políciou na slobode a za prepad pumpy mu môže hroziť strata slobody až na 10 rokov," píše Polícia SR – Trnavský kraj.

Ďalšie správy z domova i zo sveta nájdete aj na Dnes24, Facebooku a Instagrame.

Ďalšie aktuálne témy

Zdroj: Facebook
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM