Tlačové správy

Rozširujte svoje schopnosti a znalosti: Táto stránka by vám mohla pomôcť!

Zaujímavá novinka pre všetkých, čo nezaháľajú a radi sa zdokonaľujú a učia nové veci. Čo poviete na veľkú ponuku rôznych kurzov, od overených predajcov, na jednej webovej stránke? Prehľadne a jednoducho, veď vyskúšajte!

Ilustračný obrázok k článku Rozširujte svoje schopnosti a znalosti: Táto stránka by vám mohla pomôcť!
Foto: Monika Földešiová

Predajný internetový portál svetkurzov.sk predstavuje úplnú novinku v online svete predaja kurzov na Slovensku. Dostupné kurzy v rôznych oblastiach a regiónoch Slovenska na jednom mieste. Veľký výber a všetko prehľadne.

„Projekt má za cieľ zhromažďovať dostupné informácie o rôznych kurzoch, či už sú to jazykové kurzy, kurzy varenia, účtovníctva, programovania, tanca a mnohé iné,“ vysvetľuje prevádzkovateľ portálu Martin Knoška.

Ak návštevníka stránky niektorý z kurzov zaujme, môže si ho jednoducho a okamžite zakúpiť. „Ide o bezpečný nákup overených kurzov od overených predajcov. Každý predajca je po registrácii overený a až následne môže pridať svoje kurzy do našej ponuky. Tieto kurzy rovnako prechádzajú schvaľovacím procesom, aby naši zákazníci získali len to najlepšie," pribížil Knoška.

Najlepšia investícia? Do seba samého

Každým dňom predajný portál www.svetkurzov.sk rastie a pribúdajú na ňom nielen nové kurzy, ale postupne sa rozširujú aj mestá, v ktorých pôsobia naši partneri. „Veríme, že sme trafili do potrieb jednak spotrebiteľa, ale aj samotných firiem, ktoré tieto kurzy ponúkajú. Radi by sme nadviazali spoluprácu s firmami po celom Slovensku,“ priblížil plány prevádzkovateľ portálu.

Hovorí sa, že najlepšia investícia je investícia do seba samého. To, čo sa už raz naučíte, vám nikto nevezme. Okrem okruhu praktických kurzov sú tu aj iné, ktoré potrebujete v pracovnom živote.

Pri nepriaznivej situácii na trhu práce sú pritom schopnosti a vedomosti navyše priam nevyhnutné. Pozrite si aktuálne kurzy v ponuke TU.

(PR) – Za obsah zodpovedá objednávateľ tejto tlačovej správy.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM