Zlatica Gregorová Rôzne

Rozkošní chlpáči už čakajú: Vyberte si aj vy nového miláčika, FOTO

Nájdení alebo nechcení klienti sa opäť nakopili v šalianskom útulku. V spolupráci s OZ Zatúlané psíky ich ponúkame na adopciu.

Ilustračný obrázok k článku Rozkošní chlpáči už čakajú: Vyberte si aj vy nového miláčika, FOTO
5
Galéria
Zdroj: OZ Zatúlané psíky Šaľa

Nepochopiteľné činy ľudí vedú k tomu, že zariadenia pre psy sú ich plné. Veľakrát sa tam ocitnú opäť po nejako čase, odkedy si ich noví majitelia prevezmú. Vyhadzovom sa odmeňujú živým tvorom, ktoré chcú len dobrú starostlivosť a lásku.

Rozkošné šteniatka

Naša redakcia však k problémom chlpáčov nie je ľahostajná a preto sa pravidelne na našom portáli môžete oboznámiť s novými psíkmi, ktorí čakajú na nový domov. I dnes si môžete vybrať roztomilé šteniatko a zažívať s ním krásne časy. „Šteniatkovská sezóna je v plnom prúde…šteniatka sa odovzdávajú, vyhadzujú, darujú a predávajú tým najnevhodnejším záujemcom a potom končia v útulku alebo na ulici. Nie všetky majú to šťastie, že prežijú. Dnes predstavujeme zopár šteniatok, ktoré sa ocitli v opatere útulku a hľadajú si nový domov,“ informujú pracovníci útulku.

Píšte, volajte

Aby vám štvornohého miláčika nikto vopred nevyfúkol, čo najrýchlejšie kontaktujte šaliansky útulok osobne alebo cez sociálnu sieť či telefonicky: 0903 280 997.

Každý psík je veterinárne ošetrený proti vonkajším aj vnútorným parazitom. Všetci sú očkovaní, čipovaní a podľa veku a potreby aj kastrovaní. V útulku majú svoj dočasný priestor s opaterou, avšak, najlepšie im bude u vás doma. O Vašu priazeň sa uchádzajú tentoraz TIETO psíky.

Zdroj: OZ Zatúlané psíky Šaľa

Malinký LOKI sa už popasoval so smrteľnou chorobou – parvovírom a svoj boj o život vyhral. Teraz už len potrebujeme nájsť tú správnu rodinku, ktorá sa o neho s láskou postará.

Zdroj: OZ Zatúlané psíky Šaľa

BALÚ je šteniatko, ktoré sa našlo úplne dehydrované a vyslabnuté počas horúčav v Šali. Nevedelo si nájsť vodu na pitie ani sa niekde ukryť pred slnkom v rozpálených uliciach. Na nový domov čaká v dočasnej opatere, tak neváhajte a príďte si pre neho.

Zdroj: OZ Zatúlané psíky Šaľa

PACKA sa našla so svojimi troma súrodencami, neľútostne vyhodená pred útulkom. Napriek tomu, že je teraz STOP stav, kedy v útulku nemajú voľné miesto, šteniatka prijali. Inak by im hrozil rýchly koniec…

Zdroj: OZ Zatúlané psíky Šaľa

Aj maličká ELLY sa našla vyhodená. Ťažko si predstaviť, že niekto vyhodí na ulicu takéto drobné a bezmocné stvorenie, ktoré mu iste nijak neublížilo, ale je to tak. Nájdu sa, bohužiaľ, aj takí ľudia. Elly taktiež čaká na svoju rodinku.

Zdroj: OZ Zatúlané psíky Šaľa

LAUREL a HARDY sú súrodenci, ktorí sa taktiež našli v šteniatkovskej sezóne ako nechcené potomstvo neznámej fenky. Už je to rok, čobaja súrodenci čakajú na svojho človeka, ktorý nechodí… Nenechajte si ujsť šancu a zoberte si ich domov, iste nebudete ľutovať.

Rozkošní chlpáči už čakajú: Vyberte si aj vy nového miláčika, FOTO
5
Galéria
Zdroj: OZ Zatúlané psíky, Šaľa
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM