Veronika Zeiselová Správy

Rodičia POZOR: Detská pohotovosť sa presťahovala!

Pokiaľ vaše dieťa nie je často choré, ani vy ste si pravdepodobne nestihli všimnúť, že šalianska pohotovosť pre deti sa presťahovala z budovy bývalej nemocnice do nových priestorov. Kde ich po novom nájdete?

Ilustračný obrázok k článku Rodičia POZOR: Detská pohotovosť sa presťahovala!
Zdroj: TASR

Do redakcie sa ozvala mamička, ktorá nedávno mala choré dieťa a nevedela vo večerných hodinách nájsť pohotovosť. „Bolo to prvý raz, čo bola dcéra v takom stave, že sme potrebovali vyhľadať aj mimo bežných pracovných hodín lekársku pomoc. Na internete som našla adresu – Nemocničná 1, tak sme šli tam a našli sme akurát tak na dverách oznam, že sú presťahovaní,“ porozprávala nám Jana (32).

Na ozname sa píše, že Lekárska služba prvej pomoci pre deti a dorast sa presťahovala ešte 1. augusta, no k mnohým rodičom sa informácia o tom nedostala. Po novom sídlia detskí lekári a detská pohotovosť v novostavbe pri penzióne G&G a Lidli na adrese Kúpeľná 1. Dôvodom pre sťahovanie boli nevyhovujúce priestory šalianskej polikliniky. Na novej adrese okrem detskej pohotovosti nájdete aj lekárov: MUDr. Ďzugana, MUDr. Jobbágyovú a MUDr. Tótha.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM