Peter Štrbo Rôzne

Reštaurácia Ming Hao – Jedzte koľko vládzete!

Čínska Reštaurácia Ming Hao v centre mesta Šaľa pred nedávnom zmodernizovala a rozšírila svoje priestory. V súčasnosti je v spôsobe prípravy i podávania jedla v našom regióne jedinečná. Odteraz môžete jesť koľko vládzete za skvelé ceny.

/PR/ Už je to viac ako mesiac, čo Reštaurácia Ming Hao raketovou rýchlosťou prešla prestavbou. Rozšírenie priestorov však nebolo jedinou zmenou. Zariadenie kompletne zmenilo svoju filozofiu a spôsob prípravy a podávania jedla. V Reštaurácii Ming Hao funguje po novom samoobslužný systém a zákazníci môžu využiť dve možnosti stravovania. Pri prvej si hostia sami vyberajú už vopred pripravené jedlá v akomkoľvek množstve a kombinácii, prakticky okamžite po príchode do reštaurácie si tak môžu pochutiť na obľúbených pokrmoch a najesť sa až do „prasknutia“. V čase od 10:30 do 16:00 môžete túto ponuku využiť za skvelých 4,90 eur a ku každému jedlu dostanete aj nápoj zdarma. Ďalšou špecialitou Ming Haa je príprava jedál priamo pred očami zákazníkov. Po celý deň si môžete vybrať z množstva čerstvých, zdravých a predovšetkým kvalitných surovín, dovážaných zo západnej Európy, ktoré vám profesionál pripraví na počkanie v tradičnom čínskom woku len za 7,80. Hostia si môžu pochutiť aj na stále obľúbenejšom Sushi. V reštaurácií nezabudli ani na najmenších, deti do 8 rokov sa najedia iba za 2.45 eur.

V útulnom a modernom prostredí si aktuálne môžete vybrať z nespočetného množstva jedál od kreviet cez pražené rezance a ryžové cestoviny až po obľúbenú kačacinku na rôzne spôsoby či zdravé ryby, dovedna viac ako 30 chutných pokrmov pripravených rozdráždiť vaše chuťové bunky. Hostia oceňujú predovšetkým pestrú ponuku jedál. „Niekedy mám problém vybrať si z toľkého množstva pokrmov, správna otázka tak nie je, či sa v Ming Hau najem, ale ako veľmi,“ povedal s úsmevom na perách spokojný zákazník Jozef.

V zariadení sa naraz usadí až 110 hostí a je k dispozícii na rôzne spoločenské akcie, firemné semináre či rodinné oslavy. Kto si ešte nepochutil na jedle v Reštaurácii Ming Hao, je srdečne vítaný. Ochotná obsluha vás s potešením oboznámi s aktuálnou ponukou a od tej chvíle sa už môžete ponoriť do tradičných chutí čínskej kuchyne. Reštaurácia Ming Hao – Jedzte koľko vládzete!

Otváracie hodiny: Pondelok až sobota od 10:30 do 22:00 Kontakt: 031/702 88 88

MingHao - sala
13
Galéria
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM