Zlatica Gregorová Samospráva

Rekonštrukcia šalianskej radnice vrcholí: Ostáva ešte zariadiť klientske centrum

Niekoľkomesačná oprava budovy naberá na obrátkach. Úradníci sa čo nevidieť budú sťahovať do kancelárií.

Ilustračný obrázok k článku Rekonštrukcia šalianskej radnice vrcholí: Ostáva ešte zariadiť klientske centrum
Foto: Zlatica Gregorová

Okrem zateplenia, výmeny okien aj dverí, vzduchotechniky a ďalších záležitostí, ktoré museli prejsť renováciou, na časti strechy už rastú živé dreviny a pribudol aj moderný panoramatický výťah. Na prízemí úradu dôjde k zmenám. Namiesto jedného pultu, ktorý ste videli hneď pri vstupe do budovy sa tu bude nachádzať moderné klientske centrum.

Vybavenie do centra

Aktuálne sa radnica snaží získať kvalitné vybavenie, ktoré sa dotýka IP ústredne a fixných hlasových služieb pre potreby MsÚ Šaľa a Klientskeho centra. Potrebné budú IP telefóny aj software do ústredne. Podľa informácií mesta Šaľa ide o to, aby záujemca prišiel s najvhodnejšou ponukou, ktorá pomôže zariadiť klientské centrum aj s ústredňou „Táto ústredňa musí spĺňať všetky požiadavky, kladené na kontaktné klientské centrum. Takýmito požiadavkami je napríklad prepojenie s ostatnými systémami obstarávateľa ako napr. CRM systém, ďalej funkcionality odposluchov pre ešte lepšie skvalitnenie poskytovania informácií zamestnancami úradu a klientského centra a pod,“ uvádza sa na mestskom webe.

Do Klientského centra úrad potrebuje 50 kusov IP telefónov, SIP trunk s 13 hlasovými kanálmi: v minimálnej prenosovej rýchlosti 80 kbs /1 hlasový kanál, pre zabezpečenie vysokej kvality hovoru formou kodeku G.711.

Rýchlo a kvalitne

Mesto Šaľa by podľa dostupných informácií, malo do technologického vybavenia Klientskeho centra investovať približne 46 800,00 eur bez DPH. Vďaka novovznikajúcej modernej ústredni by mali klienti úradu dostať rýchle a kvalitnejšie informácie od pracovníkov centra nielen pri osobnej návšteve, ale aj prostredníctvom telefonátu či cez internet.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM