Zlatica Gregorová Rôzne

Redakčné tipy na novembrový víkend: Vychutnajte si šport aj kinohity v Šali

Tento čas si už tradične užívajú žiaci s jesennými prázdninami. Po víkende sa vrátia do škôl a tak si treba voľno ešte poriadne vychutnať.

Ilustračný obrázok k článku Redakčné tipy na novembrový víkend: Vychutnajte si šport aj kinohity v Šali
Foto: Zlatica Gregorová

Čas strávený v príjemnej spoločnosti rodiny, či priateľov je na nezaplatenie. Spolu sa môžete výborne odreagovať. V ponuke je šport aj kinohity. Stačí si len vybrať.

ŠPORT

HÁDZANÁ

Prísť podporiť náš ženský tím pod vedením trénera Jána Packu môžete aj tento víkend. V Mestskej športovej hale Šaľa baby privítajú Pražáčky.

02. november 2019, 18.00 hod.

  • HK Slovan Duslo Šaľa – DHC Slavia Praha

FUTBAL

3. november 2019, 13.30 hod., Trnovec nad Váhom

FK Dynamo Trnovec nad Váhom pozýva  priaznivcov trnoveckého futbalu na majstrovské futbalové stretnutie  mužov 12.kolo. Duel sa bude konať na miestnom štadióne Antona Keszeliho.

  • Trnovec nad Váhom – Kráľov Brod

KINOTIPY

2. november 2019, 20.00 hod.

Terminátor: Temný osud (Terminator: Dark Fate)

Réžia: Tim Miller  •  Hrajú: Arnold Schwarzenegger, Linda Hamilton, Mackenzie Davis, Edward Furlong, Tom Hopper, Brett Azar, Gabriel Luna, Natalia Reyes, Diego Boneta, Steven Cree, Mario de la Rosa, Tábata Cerezo, Enrique Arce, Christine Horn, Fraser James, Alicia Borrachero, Claudia Trujillo, James Barriscale, Tristán Ulloa, Björn Freiberg, Lorna Brown, Stephanie Gil, Stuart McQuarrie, Pedro Rudolphi, Mark Weiler, Hadrian Howard, Kacy Owens, Károly Baksai

Linda Hamilton a Arnold Schwarzenegger sa vracajú vo svojich ikonických úlohách.

2. a 3. november 2019, 18.00 hod.

Rodina Addamsovcov (The Addams Family)

Réžia: Greg Tiernan, Conrad Vernon  •  Scenár: Matt Lieberman, Charles Addams, Pamela Pettler

Každá rodina je trochu iná, ale rodina Addamsovcov je úplne divná. Sú strašidelní. Sú šialení. A sťahujú sa do nového domova. Veľká zábava začína.

2. a 3. november 2019, 16.00 hod.

Snežný chlapec (Abominable)

Réžia: Jill Culton, Todd Wilderman  •  Hrajú: Chloe Bennet, Albert Tsai, Tenzing Norgay Trainor, Sarah Paulson, Eddie Izzard, Michelle Wong

Keď jedno obyčajné dievča nájde na streche svojho domu vystrašeného mladého Yettiho a rozhodne sa, že mu pomôže nájsť cestu domov do Himalájí, netuší, že ju čaká neuveriteľná cesta plná dobrodružstva, čarov a nezabudnuteľných zážitkov.

3. november 2019, 20.00 hod.

Sirota Brooklyn (Motherless Brooklyn)

Hrajú: Edward Norton, Bruce Willis, Gugu Mbatha-Raw, Bobby Cannavale, Cherry Jones, Michael Kenneth Williams, Leslie Mann, Ethan Suplee, Dallas Roberts, Josh Pais, Robert Ray Wisdom, Fisher Stevens, Alec Baldwin, Willem Dafoe  •  Réžia: Ed­ward Norton

Skvelý Edward Norton, ktorý režíroval, napísal, ale aj produkoval film Sirota Brooklyn, si v ňom zahrá aj hlavnú postavu – osamelého súkromného detektíva s Tourettovým syndrómom. Ten sa pokúša objasniť vraždu svojho mentora a jediného priateľa Franka Minnu (Bruce Willis) len za pomoci nejasných stôp a svojej jedinečnej pamäte. Postupne odkrýva prísne strážené tajomstvá, ktoré udržujú osud mesta New York v päťdesiatych rokoch v rovnováhe. Pri pátraní sa dostáva do kontaktu s násilníkmi, korupciou a najnebezpečnejším človekom v meste, len aby sa dopátral k pravde a zachránil ženu, na ktorej mu záleží.

Vstupné: 5€

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM