Zlatica Gregorová Rôzne

Psí seriál pokračuje: Šaliansky útulok s ponukou čiernych krásavcov, FOTO

Opäť sme tu s ďalšími psími adeptmi, ktorí si zaslúžia nový, radostný domov. Z toho predošlého boli často nezmyselne vytrhnutí.

Ilustračný obrázok k článku Psí seriál pokračuje: Šaliansky útulok s ponukou čiernych krásavcov, FOTO
6
Galéria
Zdroj: OZ Zatúlané psíky Šaľa

Chlpáči hľadajú príjemných ľudí, ktorí im poskytnú starostlivosť a lásku. Pes je živý tvor, ktorý potrebuje ten správny prístup a útulné miesto. Potom bude skvelým spoločníkom, ktorý nesklame.

V našej fotogalérii vám ponúkame psích adeptov, ktorí čakajú na nový domov. Ku každému adeptovi ponúkame aj informácie, aby ste sa o ňom niečo vopred dozvedeli. Potom už len stačí, aby ste sa ozvali pracovníkom OZ Zatúlané psíky Šaľa. Aby vám štvornohého miláčika nikto vopred nevyfúkol, čo najrýchlejšie kontaktujte šaliansky útulok osobne, cez sociálnu sieť alebo telefonicky: 0903 280 997.

Odborne ošetrení

Každý z nich je veterinárne ošetrený proti vonkajším aj vnútorným parazitom a taktiež aj očkovaný, čipovaný a podľa veku a potreby aj kastrovaný.

„Dnes Vám predstavujeme čiernych psíkov. Aj pri adopciách existuje rasizmus a najmä veľký čierny pes má tie najmenšie šance na domov. Pritom sú ale práve tí čierni chlpáči svojím spôsobom neopakovateľní a jedineční,“ približujú šalianski útulkáči. Tak vyberajte, nech sa Vám psík ujde.

Zdroj: OZ Zatúlané psíky Šaľa

HANKA je roztomilé šidlo, aktuálne v dočasnej opatere s deťmi a inými psíkmi. Má zvládnuté hygienické návyky a je bezproblémová a nenáročná.

Zdroj: OZ Zatúlané psíky Šaľa

VRANÍK je ročný psík, zmenšenina vlčiaka. Je ideálnym psíkom pre každého. Vie sa dokonale prispôsobiť a je všestranný. Výberom Vraníka nikto nešliapne vedľa. Aj on by rád vymenil koterec za domov.

Zdroj: OZ Zatúlané psíky Šaľa

BAILEY má iba pol roka a narodil sa nechcenej a vyhodenej mame. Čosi ako domov poznal len tri mesiace, potom ho jeho „adoptéri“ po rozchode odložili ako nepotrebnú vec a ďalej sa o jeho osud nezaujímali. Bailey sa správa a vyzerá ako kríženec borderky, je hravý, veľmi šikovný a učenlivý, je naučený žiť v byte.

Zdroj: OZ Zatúlané psíky Šaľa

PÓLO má iba rok. Je to trikolórny mix stafforda. Je čierny a je i miešancom tzv. bojového plemena. Pólo miluje ľudí, s ostatnými psíkmi však vychádzať nevie. Napriek tomu by si aj on zaslúžil milujúci domov. Tak neváhajte a príďte si pre neho.

Zdroj: OZ Zatúlané psíky Šaľa

WEPPERA nechce ani vlastná majiteľka. Pritom veľmi dobre vie, že bol odchytený a v koterci nevýslovne trpí. Wepper je nádherný a statný dlhosrstý ovčiak v najlepších rokoch. V koterci zavretý bez venčenia trpel už celé mesiace a pritom sa na neho ešte stále šťastie neusmialo. Darujte mu skvelý domov a získate parádneho spoločníka.

Zdroj: OZ Zatúlané psíky Šaľa

BADDY má farbu srsti a zároveň aj povahu slnečného lúča. Tento psík je radostný a veľmi dobrý, miluje po ťažkom živorení na ulici luxus dočasného domova. Baddy má hygienické návyky a je skvelým spoločníkom aj do rodinky s deťmi.

Psí seriál pokračuje: Šaliansky útulok s ponukou čiernych krásavcov, FOTO
6
Galéria
Zdroj: OZ Zatúlané psíky Šaľa
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM