Zlatica Gregorová Rôzne

Psí miláčikovia sú tu pre vás: Ktorému z nich vytvoríte skvelý domov? FOTO

OZ Zatúlané psíky Šaľa sa stará o chlpáčov, ktorí boli niekomu na obtiaž. Majitelia sa ich zriekli zo zdravotných dôvodov alebo boli na ulici.

Ilustračný obrázok k článku Psí miláčikovia sú tu pre vás: Ktorému z nich vytvoríte skvelý domov? FOTO
5
Galéria
Zdroj: OZ Zatúlané psíky, Šaľa

Chlpáči, ktorí sa dostanú do tohto útulku majú zabezpečenú tú najlepšiu starostlivosť. I oni však budú najradšej, keď budú opäť súčasťou príjemnej rodiny alebo budú spoločníkmi napríklad aj osamelým dobrým ľuďom.

Mrknite sa

V našej fotogalérii nájdete aktuálnych adeptov na osvojenie. Ku každému chlpáčovi ponúkame aj informácie, aby ste sa o ňom niečo vopred dozvedeli. Potom už len stačí, aby ste sa ozvali pracovníkom OZ Zatúlané psíky Šaľa.

Aby vám štvornohého miláčika nikto vopred nevyfúkol, čo najrýchlejšie kontaktujte šaliansky útulok osobne, cez sociálnu sieť alebo telefonicky: 0903 280 997.

Ošetrení

Chlpáči sú veterinárne ošetrení proti vonkajším aj vnútorným parazitom a taktiež aj očkovaní, čipovaní a podľa veku a potreby aj kastrovaní. O Vašu priazeň sa uchádzajú tentoraz TIETO psíky.

Zdroj: OZ Zatúlané psíky Šaľa

Nádherný čierny mix ovčiaka LENNOX má iba 9 mesiacov, ale stihol zažiť už veľa zlého. Lennox žil na reťazi a mal ju doslova vrastenú do krku aj s karabínou…Tomuto krásavcovi hľadajú útulkáči ten najlepší domov, ktorý si zaslúži.

Zdroj: OZ Zatúlané psíky Šaľa

HAČI je odrastené šteniatko, mix dogy, možno s ovčiakom. Hači má majestátny zjav aj hlas, doteraz žil ako bytový miláčik. Vo svojej pôvodnej rodine už nemôže ostať a tak potrebuje čo najskôr nový domov.

Zdroj: OZ Zatúlané psíky Šaľa

Veselý DODO je mopslík. Tento pes mal byť kvôli neposlušnosti utratený. V útulku sa však Dodo javí ako skvelý pes a parťák, poslúcha na prvé slovo. Aj on čaká na druhú šancu a dobrých ľudí, ktorí sa o neho budú s láskou starať.

Zdroj: OZ Zatúlané psíky, Šaľa

Nádherná jemná a nežná DEBBIE vyrastala v útulku so svojimi súrodencami. Všetci, okrem nej, už domovy našli. Debbie má rok a pol. Bolo by veľmi smutné, keby aj svoje druhé narodeniny musela osláviť bez rodiny. Tak neváhajte a príďte si pre ňu čo najskôr.

Zdroj: OZ Zatúlané psíky, Šaľa

Nový domov sa hľadá aj pre seniora CHEDDARA. Cheddy do útulku prišiel vo veľmi zanedbanom stave a ešte k tomu aj úplne slepý. Pomocou liekov sa mu vyčistil zrak a psík opäť vidí. Je to skvelý spoločník, ktorý si zaslúži žiť v rodine.

Psí miláčikovia sú tu pre vás: Ktorému z nich vytvoríte skvelý domov? FOTO
5
Galéria
Zdroj: OZ Zatúlané psíky Šaľa
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM