Zlatica Gregorová Rôzne

Psí kandidáti a nový domov: TOP 5 chlpáčov, ktorí hľadajú pána, FOTO

Chlpáči sú opäť tu. V našom pravidelnom seriáli sa venujeme zvieratám, ktoré hľadajú nový domov.

Ilustračný obrázok k článku Psí kandidáti a nový domov: TOP 5 chlpáčov, ktorí hľadajú pána, FOTO
5
Galéria
Zdroj: TASR

Osud k nim nebol príliš štedrý a tak potrebujú láskavý prístup a najmä trvalé miesto na svoj ďalší život.

Nový domov

Spolu s OZ Zatúlané psíky Šaľa vám ponúkame päticu chlpáčov, ktorí čo najskôr potrebujú dobrú starostlivosť v príjemnom prostredí. Psíky sú dočasne umiestnené v útulku, odkiaľ si ich môžete zobrať domov. Stačí sa len pozrieť do fotogalérie, prečítať si detaily o každom z nich a potom už len čo najrýchlejšie ko­nať.

Rýchlosť sa vyplatí

Aby vám toho „vášho“ psíka nikto vopred nevyfúkol, čo najrýchlejšie kontaktujte šaliansky útulok osobne, cez sociálnu sieť alebo telefonicky: 0903 280 997.

Všetci sú veterinárne ošetrení proti vonkajším aj vnútorným parazitom a taktiež aj očkovaní, čipovaní a podľa veku a potreby aj kastrovaní. O Vašu priazeň sa uchádzajú tentoraz TIETO psíky:

Zdroj: OZ Zatúlané psíky Šaľa

Nádherná mladá ROXY hľadá domov už 7 mesiacov. Je to veľmi milá a učenlivá mladá slečna, mix poľovného plemena. Najvyšší čas, zobrať si ju k sebe domov.

Zdroj: OZ Zatúlané psíky Šaľa

CRONULLA A APLAUZ – to je dvojica drobných, nežných a citlivých psíkov. „Obaja majú jemné povahy a vyplašené srdiečka, treba im ukázať, že človek vie byť aj dobrý a láskavý,“ informujú šalianski útulkáči.

Zdroj: OZ Zatúlané psíky Šaľa

ZURRKO je veľký pes v malom tele. Zurry si hľadá pána, ktorý ho bude vedieť usmerniť a viesť. Tak sa z neho stane dokonalý spoločník. Zurrko skôr uprednostňuje ženskú ruku- jemný, zato však dôsledný prístup. Tak už neváhajte a príďte si pre neho.

Zdroj: OZ Zatúlané psíky Šaľa

DÁRIUS je opak Zurrka. V obrovskom svalnatom obale sa skrýva roztopašné šteniatko. Darko miluje všetkých a každého, ako pes veľkého plemena, bandog, však taktiež potrebuje dôsledné vedenie a výchovu.

Zdroj: OZ Zatúlané psíky Šaľa

Dokonalý BUBÁČIK sa hlási o pozornosť. „Napriek tomu, že robíme možné i nemožné, na Buba sa proste nik ani neopýta. Vraví sa tomu prekliatie čierneho psa. Tí totiž zostávajú v útulku vždy najdlhšie a bez povšimnutia,“ približujú útulkáči. Milý psík s podmanivým pohľadom však iste bude skvelým spoločníkom práve pre vás.

Psí kandidáti a nový domov: Ktorý z nich vám učaroval? FOTO
5
Galéria
Zdroj: OZ Zatúlané psíky, Šaľa
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM