Zlatica Gregorová Správy

Prvý šaliansky novorodenec navštívil primátora: Matej si užíval pozornosť, FOTO

Na zápis prvého občana nášho mesta si museli pracovníčky matriky počkať. Chlapec svojich rodičov potešil na sviatok Troch kráľov.

Ilustračný obrázok k článku Prvý šaliansky novorodenec navštívil primátora: Matej si užíval pozornosť, FOTO
3
Galéria
Zdroj: Mesto Šaľa

Prírastok sa mamičke Monike narodil v šiesty januárový deň. Odvtedy prešlo už pár mesiacov a malý chlapec je čulý, zdravý a má sa k svetu. Nedávno poctil svojou návštevou šalianskeho primátora Jozefa Belického priamo v mestskom úrade.

Malý Matej Pápay sa šťastným rodičom Monike a Kristiánovi narodil 6. januára 2019 o 18.50 hod. Stal sa tak prvým Šaľanom tohto roka. Meral 50 centimetrov a vážil 3270 gramov,“ pripomenula Dajana Hanesová z Mestského úradu Šaľa.

Sedemmesačný Matej svojou prítomnosťou teší nielen rodičov ale aj tri a polročnú sestru Miriam. „Návštevu si veľmi užíval a ukázal, že je naozaj poslušným synčekom svojich rodičov. Ako už tradične býva zvykom, jeho meno sa zapísalo i do pamätnej knihy. Titul prvého Šaľana roku 2019 mu tak už nikto nezoberie,“ doplnila hovorkyňa.

Plienková torta

Primátor pri tejto príležitosti venoval rodine 100-eurový poukaz aj darček. Okrem drobností dostal malý hosť i netradičnú tortu, pozostávajúcu z plienok a ďalších kúskov oblečenia, ktoré sa malému šarvancovi iste hodia.

Vo fotogalérii uvidíte zábery z návštevy malého Mateja a jeho rodičov u primátora Jozefa Belického.

Prvý šaliansky novorodenec navštívil primátora: Matej si užíval pozornosť, FOTO
3
Galéria
Zdroj: Mesto Šaľa
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM