Zlatica Gregorová Hádzaná

Prvý januárový zápas v znamení výhry: Šalianske hádzanárky uspeli so Zlínom

Prvý zápas tohto roka sa šalianskym hádzanárkam vydaril úspešne. S HC Zlín si poradili a zápas sa skončil pozitívnym výsledkom v prospech domáceho družstva.

Ilustračný obrázok k článku Prvý januárový zápas v znamení výhry: Šalianske hádzanárky uspeli so Zlínom
Zdroj: TASR

V 12. kole WHIL zvíťazili hráčky HK Slovan Duslo Šaľa 33: 26. Na nasledujúci zápas naše hráčky vycestujú do Bratislavy, kde 14. januára odohrajú ďalší zápas.

Duslo viedlo 17. min. počas zápasu rozdielom piatich gólov – 10:5. Neskôr domáce družstvo napredovalo úspešnou streľbou domácej Pócsikovej a Blehovej. Prevaha Dusla začala narastať v 38. min. 20:14, v 45. min. dokonca 23:16. „Hosťujúci kolektív, ktorý má za cieľ opäť sa prebojovať do českého play-off, občas náskok favorita mierne znížil (52. min. 28:23), keď prikrášlila gólmi výsledok aj šiesta najlepšia strelkyňa ligy Sobieská,“infor­muje webová stránka klubu.

Neskôr sa strelecky presadila i Perczeová s Tisajovou. Družstvo HK Slovan Duslo Šaľa dotiahlo zápas k víťaznému skóre a získalo tak opäť ďalšie body v tabuľke.

Michal Lukačín, tréner HK Slovan Duslo Šaľa sa pre náš portál vyjadril takto: „Som spokojný s tým, že nám po výhre pribudli ďalšie 2 cenné body do tabuľky. Počas zápasu sme však mali asi 2 hluché miesta, ktoré sme nevyužili a toto musíme v budúcnosti skorigovať.“

HK Slovan Duslo Šaľa - HC Zlín 33:26 (15:14)

  • Najviac gólov: Bujnochová 8, Tulipánová 7/5, Klučková 4 – Hradilová 7/2, Andrýsková 7, Očadlíková 5
  • Rozhodovali: Mandák, Rudinský, vylúčené: 2:5, 7 m
  • Pokutové hody: 5/5 – 4/2
  • Zápas sledovalo: 550 divákov

Najbližší zápas šalianske dievčatá čaká v Bratislave 14. 1. 2017 o 18.00 hod.: ŠKP Bratislava – HK Slovan Duslo Šaľa

Foto: ilustračné

Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM