Monika Földešiová Tlačové správy

Prvá stavebná sporiteľňa získala Zlatú mincu za online sporenie Lišiak

Najväčšia stavebná sporiteľňa na Slovensku opäť bodovala v súťaži finančných produktov Zlatá minca. Prvej stavebnej sporiteľni patrí prvenstvo za produkt „Online sporenie Lišiak“.

Ilustračný obrázok k článku Prvá stavebná sporiteľňa  získala Zlatú mincu za online sporenie Lišiak

Odbornú porotu, ktorá rozhodla o víťazoch, tvorilo 62 nezávislých odborníkov. Prvá stavebná sporiteľňa obsadila prvé miesto na stupienku víťazov v kategórii stavebné sporenie už deviatykrát v desaťročnej histórii súťaže.

Predseda predstavenstva PSS, a. s., Imrich Béreš hovorí: „V tomto roku sme prišli na trh s inovatívnym riešením pre našich sporiteľov. Online sporenie Lišiak ponúka neobmedzené možnosti disponovania s peniazmi. Nie sú viazané na určité obdobie, klient ich môže prevádzať na iné účty. Snažíme sa ísť rok čo rok dopredu. Uvedomujeme si, že ako sa vyvíja doba, musí sa vyvíjať aj bankový produkt. S ďalšími inováciami prídeme čoskoro. Ďakujeme za toto ocenenie, je to zásluha všetkých ľudí, ktorí tvoria Prvú stavebnú sporiteľňu a zároveň aj ocenenie našich klientov.“

Zlatá minca je súťaž finančných produktov, ktorá sa na Slovensku organizuje od roku 2005. Primárnym cieľom súťaže je zorientovať verejnosť v ponuke bánk, poisťovní a ďalších finančných subjektov. Pre finančné spoločnosti pôsobiace u nás poskytuje Zlatá minca príležitosť porovnať a vylepšiť svoje produkty.

(PR) – Za obsah zodpovedá objednávateľ tejto tlačovej správy.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM