Peter Štrbo Rôzne Rôzne

Projekt Rodinný futbal pokračuje aj v roku 2011

Projekt „Rodinný futbal 2010“ s podporou Západoslovenskej energetiky a.s. a s cieľom prilákať čo najviac mládeže a rodín s deťmi k pohybu a k futbalu, sa po prvých zorganizovaných podujatiach teší značnej obľube.

**Základné školy ZŠ Ľ. Štúra, ZŠ Bernolákova a ZŠ J. Hollého **zapojené do projektu zorganizovali v posledných mesiacoch niekoľko zápasov medzi žiakmi a rodinnými príslušníkmi jednotlivých škôl, ako aj medzi žiakmi navzájom. Zapojením rodinných príslušníkov do spoločného súťaženia vznikla tá pravá atmosféra.

Okrem aktivít spojených s aktívnym trávením voľného času sú v rámci projektu schválené aj aktivity spojené so zveľaďovaním priestorov ihrísk a telocviční ZŠ a tiež aktivity spojené s technickým zabezpečením futbalových zápasov (nákup dresov, lôpt, alebo napríklad aj pomoc pri organizovanom cestovaní rodičov na futbalové zápasy ich detí). Do konca júna 2011 je naplánovaných ešte niekoľko futbalových zápasov na základných školách a v rámci zveľaďovania priestorov škôl bude prebiehať úprava a opravy šatní na Základnej škole Ľudovíta Štúra, Pionierska ul. a zároveň bude obstarané náradie na revitalizáciu futbalového ihriska na Základnej škole Bernolákova ulica v Šali. V projekte by sa malo pokračovať aj v budúcnosti, nakoľko odozva zo strany rodičov je veľmi pozitívna. Organizátori chcú do projektu zapojiť ešte širší okruh obyvateľov Šale.

Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM