Zlatica Gregorová Rôzne

Príležitosť pre mladé talenty: Spustili zápisy do umeleckých škôl

Deti, ktoré vynikajú tvorivosťou a nadaním, väčšinou navštevujú záujmové krúžky. Zabavia sa a nájdu si tam mnoho kamarátov.

Ilustračný obrázok k článku Príležitosť pre mladé talenty: Spustili zápisy do umeleckých škôl
36
Galéria
Foto: Zlatica Gregorová

Mládež chodieva aj do umeleckých škôl, aby s podporou učiteľov rozvinula svoj talent čo najviac. Už viete, na čo deti zapíšete?

Júnový zápis

V Šali máme Základnú umeleckú školy a jej pomerne nové elokované pracovisko vo Veči. Pod vedením riaditeľa Milana Jančoviča a zástupkyne Nory Valentínovej sa kolektív pedagógov venuje deťom v štyroch umeleckých odboroch. Noví záujemcovia o navštevovanie tejto školy majú možnosť prihlásiť sa do nového školského roka. Od 3.-7. júna 2019 sa v priestoroch umeleckej školy budú konať zápisy a to v čase od 13.00 hod.do 17.00 hod.

Aj päťročné deti

Ako uvádza ZUŠ Šaľa na svojom webe, „za ideálny vek dieťaťa pre začiatok štúdia na základnej umeleckej škole považujeme vek okolo 6 rokov. V ojedinelých prípadoch po preukázaní výnimočných schopností pracujeme aj s mladšími deťmi (5 rokov). No začať možno aj neskôr, rozhodujúca je trpezlivosť a chuť na sebe pracovať."

Na výber sú štyri odbory. Deti ich môžu v budúcom školskom roku navštevovať podľa svojej chuti a učiť sa pod vedením skúsených pedagógov. V prípade potreby s výberom vhodného štúdia pomôžu aj učitelia počas zápisu.

Umelecké odbory

Zapísať svoje dieťa v Šali môžete do týchto odborov a na uvedených miestach:

Hudobný odbor – ul. Kukučínova 27

Výtvarný odbor – ul. Hlavná 32

Literárno-dramatický odbor – ul. Hlavná 32

Tanečný odbor – ul. Kukučínova 27

Zápis v Močenku

Aj v neďalekej dedine plánujú zápis do Základnej umeleckej školy (ZUŠ). Záujemcovia s umeleckou dušou sa môžu prihlásiť do troch odborov. Na výber je hudobný, výtvarný a (literárno-dramatický) herecký odbor. Zápis sa bude konať 18.-21. júna 2019 od 13.00 do 17.00 hod. v močenskej ZUŠ-ke.

Vo fotogalérii si môžete pozrieť zábery z vlaňajšej akcie ZUŠ v uliciach.

Foto: ilustračné

ZUŠ-ka vybehla do ulíc: Vyučovať budú už aj vo Veči! FOTO
36
Galéria
Foto: Zlatica Gregorová
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM