Zlatica Gregorová Rôzne

Prichádzajú štvornohí miláčikovia, ktorý bude ten váš? FOTO

Prichádzame opäť s aktuálnou ponukou psov, ktoré si môžete vziať do svojich domovov. Pomôžete tým OZ Zatúlané psíky aj samotným chlpáčom.

Ilustračný obrázok k článku Prichádzajú štvornohí miláčikovia, ktorý bude ten  váš? FOTO
5
Galéria
Zdroj: OZ Zatúlané psíky Šaľa

Stačí si len pozorne pozrieť našu fotogalériu a prečítať si o každom adeptovi na nový domov. Ak si toho svojho chlpáča vyberiete, potom už len rýchlo volajte alebo píšte do OZ Zatúlané psíky, kde sa dozviete všetko potrebné.

Vyberte si

Pozrite si, aké stvorenia na vás čakajú v šalianskom útulku. Každý chlpáč túži po láskyplnom domove, za ktorý vám bude neskonale vďačný. A tak zbytočne nečakajte a vyberajte.

Volajte, píšte

Ak sa vám niektorý z nich zapáči a máte o neho vážny záujem, čo najskôr kontaktujte šaliansky útulok osobne alebo sa informujte cez sociálnu sieť alebo telefonicky:0903 280 9­97.

Všetky psíky su ošetrené proti vonkajším a vnútorným parazitom, očkované, čipované a podľa veku a potreby aj kastrované. Majú pravidelnú starostlivosť, výbeh a každý z nich svoje miesto s pelieškom. O Vašu priazeň sa uchádzajú tentoraz TIETO psíky.

Zdroj: OZ Zatúlané psíky Šaľa

AZOR – štvormesačné šteniatko, mix vlčiaka, ktorý narieka zatvorený v mestskom koterci – Azorko nutne potrebuje domov! Čaká na dobrých ľudí, ktorí sa on neho čo najskôr postarajú.

Zdroj: OZ Zatúlané psíky Šaľa

ISKRIČKA má päť mesiacov a miestom jej bydliska sa stal namiesto ulice útulok. Asi je už zbytočné pripomínať, že šteniatka na ulicu ani do útulku v žiadnom prípade nepatria! Iskra si takisto hľadá urgentne svoju rodinku.

Zdroj: OZ Zatúlané psíky Šaľa

ELLA je trojmesačná fenočka má to šťastie, že je zatiaľ, kým si nenájde trvalý domov, umiestnená v dočasnej opatere. Ideálny by však aj pre ňu bol domov trvalý. Tak už neváhajte!

Zdroj: OZ Zatúlané psíky Šaľa

ADA ešte nemá ani pol roka, už však býva na piatom mieste…matematicky to vychádza na jedno sťahovanie za každý mesiac jej života. Ada bola vrátená z adopcie, nie vlastnou vinou si teda opäť hľadá svoj domov – tentokrát už navždy! Túži po tom, aby konečne bola trvalou súčasťou láskavej rodiny.

Zdroj: OZ Zatúlané psíky Šaľa

HUBERT je psí deduško, má už 10–12 rôčkov a našiel sa uviaznutý v žumpe. Hubert prechladol a teraz sa lieči, povahou je to však úžasný, veselý psíček. Hubertko bude vďačný za domov na svoje posledné roky.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM