Zlatica Gregorová Kultúra

Prichádza zábava pre dospelých: Vyrobte si anjela

Tvorenie a túžba skúšať nové veci v nás drieme odmalička. To, čo sme sa vtedy nestihli naučiť, často dobiehame už ako dospelí...

Ilustračný obrázok k článku Prichádza zábava pre dospelých: Vyrobte si anjela
Foto: Zlatica Gregorová

Ak sa aj vy túžite vrátiť v čase, navštívte Tvorivé dielne. Ako sa o nich vyjadrila referentka Spoločenského domu Veča, Mária Šeboková, pôjde o zaujímavé popoludnie pre všetky dospelé šikuľky, ktoré sa uskutoční 30. novembra 2017. A čo sme sa ešte dozvedeli o tejto aktivite?

Recyklujú

„Často organizujeme takéto dielne. Poväčšine vytvárame rôzne veci z recyklovaných materiálov. Tentoraz ale budeme vytvárať anjelikov z ovčieho rúna. Pôjde o techniku suchého plstenia,“ povedala nám referentka Mária Šeboková.

Suché plstenie

Dospeláci sa stretnú o 16.00 hod., kedy sa spoločne pustia do kreatívnej činnosti. Ako nám ďalej Mária Šeboková prezradila, najprv sa účastníci dielní oboznámia s technikou plstenia, neskôr už pôjde o samotné, približne dvojhodinové tvorenie. Materiál nie je potrebné si nosiť, všetko potrebné bude k dispozícii. Svoje anjelské výtvory si budete môcť priniesť domov.

Referentka Mária Šeboková nám prezradila aj najbližšie plány SD Veča. Už v utorok 28. novembra 2017 a najbližšie dva týždne až do 8. decembra 2017 bude v priestoroch Spoločenského domu výstava mandál Gabriely Vicenovej a spol. Budete si ju môcť pozrieť denne od 9.00 do 17.00 hod.„Počas Vianočných trhov vo Veči, 7. decembra 2017 budeme mať aj vianočné tvorivé dielne. Od 15.00 do 18.00 hod. si tu budú môcť záujemcovia vyrobiť svoju vlastnú mandalu,“ dodala referentka.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM