Zlatica Gregorová Kultúra Rôzne

Prichádza víkendový relax: Vyrazte do prírody alebo aj na ples

Víkend je tu a s ním aj poriadna nádielka všakovakých podujatí. Pozrite si to najlepšie v našom šikovnom prehľade.

Ilustračný obrázok k článku Prichádza víkendový relax: Vyrazte do prírody alebo aj na ples
Foto: Zlatica Gregorová

Mínusové teploty prajú dobrej kvalite ľadovej plochy a tak môžete opäť vytiahnuť korčule. Oprášte aj lyže, či snehule a vyberte sa na kopce. Komu by víkendové plány niečo skrížilo, môže navštíviť šalianske kino alebo povzbudiť našich hádzanárov.

KULTÚRA

20.január 2018 19.00 hod.

III. ročník Obecného plesu, Močenok

V Spoločenskej sále obecného úradu v Močenku si môžete zaplesať v príjemnej spoločnosti rodiny, priateľov a známych. Do taktu vám bude hrať a spievať skupina MILKIVEJ. Súčasťou programu bude aj barmanská show a ochutnávka destilátov z miestnej pálenice. Skúsiť šťastie môžete aj v tombole.

ŠPORT

21. január 2018 15.00 hod., Mestská športová hala Šaľa

14. kolo MOL LIGY

HK Slovan Duslo Šaľa - Sokol Písek

KINOTIPY KINA ŠAĽA

20. 1. 2018 – 21. 1. 2018 20.00 hod.

Zúfalé ženy robia zúfalé veci (Zoufalé ženy dělají zoufalé věci)

„To bol teda pôrod!“ – je presná definícia nielen vstupu hrdinky Oľgy (Klára Issová) na svet vzácnou „čelnou“ polohou, ale táto veta vystihuje i jej túžbu nájsť tu pravú lásku. Nie je to však tak jednoduché, možno preto, že ani Oľga nie je jednoduchá. Má so svojim milostným životom veľké plány a tiež veľmi bujnú fantáziu. Mestečko, kde sa narodila, jej však pre realizáciu milostných zámerov nestačí. A tak sa premiestni do veľkomesta. Najskôr predáva v predajni s dámskym prádlom a musí obslúžiť viac ako tri tisíc žien, než sa stane zázrak a príde ON! Ten prvý a pravý! To si myslí Oľga aspoň do okamihu, keď ho pristihne pri nevere. Oľga študuje psychológiu a tak má svoju situáciu teoreticky zvládnuť. Prax je však iná. Zvlášť, keď sa stretne so známym sukničkárom a ten ju odvezie do karpatských hôr. Alebo, keď sa takmer utopí v kanoe, pred očami toho mladíka.. .

20. 1. 2018 – 21. 1. 2018 18.00 hod.

Stratený v džungli (Jungle)

Strhujúci a takmer neuveriteľný príbeh vôle a boja o prežitie podľa skutočnej udalosti. Mladý muž chce uniknúť z rutiny bežného západoeurópskeho života a zažiť poriadne dobrodružstvo. S niekoľkými ďalšími ľuďmi sa v Južnej Amerike vydá do neprebádaných miest amazonského pralesa, chcú objaviť neznáme indiánske kmene, úchvatnú nedotknutú prírodu a snáď aj náleziská zlata. Jedného dňa ale ich sprievodca zmizne, skupinku kamarátov rozdelí stroskotanie vo vodopáde a hlavný hrdina sa ocitá uprostred neprístupnej, nehostinnej a nebezpečnej džungle úplne sám. Krásna príroda sa premieňa v zelenej peklo, divočina sa premieňa v krutého nepriateľa. Džungľa má jasný odkaz: sem ľudia nepatria.

20. 1. 2018 – 21. 1. 2018 16.00 hod.

Ferdinand(Fer­dinand)

Od tvorcov RIO a DOBA ĽADOVÁ prichádza animák pre celú rodinu.

Ferdinand je veľký býk s veľkým srdcom. Je to roztomilé, no trochu nešikovné až groteskne pôsobiace stvorenie, ktoré ale neznalí ľudia považujú za nebezpečné a zúrivé monštrum. Keď si jedného dňa Ferdinand neopatrne sadne na čmeliaka, ten ho štipne a Ferdinand sa splaší. Celú udalosť vidia vyhľadávači býkov do koridy a rozdivočelý Ferdinand ich uchváti natoľko, že ho okamžite chytia a odvezú. Ferdinand je ale odhodlaný vrátiť sa k svojej rodine a pomocou svojich nových priateľov sa vydáva na dlhú cestu Španielskom.

Vstupné: 5€

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM