Zlatica Gregorová Rôzne

Prichádza víkend: Ako si najlepšie prečistíte hlavu v Šali a okolí?

Zima sa ešte neskončila, do jari však už nie je ďaleko. Najbližšie voľno si môžete vyplniť zimnými aktivitami aj návštevou spoločenských podujatí.

Ilustračný obrázok k článku Prichádza víkend: Ako si najlepšie prečistíte hlavu v Šali a okolí?
Foto: Zlatica Gregorová

Prinášame naše tipy, ako voľný čas strávite príjemne.

KULTÚRA

16. február 2019, 19.00 hod., DK Šaľa

8. RETRO DISCOPLES

Zabavte sa pri hitoch zo 60.- 80. rokov, ktoré vám naservíruje Oldies DJ Oli. Čaká na vás tanečný parket a budete si môcť urobiť selfie foto na pamiatku. Okrem švédskych stolov je prichystaná aj degustácia vína. Ak na podujatie zavítate v naj retro outfite, môžete si odniesť dokonca aj ocenenie.

17. február 2019, 18.30 hod., Čajovňa na konci vesmíru Šaľa

PIESNE POHANKY

Ildikó Kali vystúpi pred šalianskym publikom so svojím repertoárom a poteší prítomných nevšedným umením.

ŠPORT

16.02.2019 11.00 hod., Futbalový štadión Šaľa

  • Priateľský futbal

Slovan Duslo Šaľa – STK Šamorín (2. liga)

16.02.2019 18.00 hod., Mestská športová hala Šaľa

  • Hádzaná

HK Slovan Duslo Šaľa - DHC Plzeň

Ženská hádzanárska súťaž MOL Liga pokračuje duelom domáceho tímu a hráčok z Plzne. Nezabudnite ich prísť povzbudiť do šalianskej športovej haly.

16. februára 2019, 17.00 hod., telocvičňa ZŠ Trnovec nad Váhom

  • Stolný tenis

TJ Dynamo Trnovec nad Váhom B –  Nitra 08 A

Stolnotenisový klub Dynamo Trnovec nad Váhom pozýva všetkých priaznivcov stolného tenisu  na  športové stretnutie 3. ligy.

KINOTIPY KINA ŠAĽA

16.-17. február 2019, 20.00 hod.

Alita: Bojový Anjel (Alita: Battle Angel)

Réžia: Robert Rodriguez  •  Hrajú: Rosa Salazar, Jennifer Connelly, Christoph Waltz, Michelle Rodriguez, Mahershala Ali, Jackie Earle Haley, Eiza González, Keean Johnson, Ed Skrein, Lana Condor, Leonard Wu, Marko Zaror, Elle LaMont, Jorge A. Jimenez, Sam Medina, Billy Blair, Liz Tabish, Alex Livinalli, Gary Teague, Casper Van Dien, Jorge Lendeborg Jr.

Alita je normálne dievča s robotickým telom, predurčená k veľkým veciam. Len o tom zatiaľ nevie. James Cameron a Robert Rodriguez, dve výnimočné mená svetovej kinematografie, vás pozývajú na neobyčajný príbeh o páde anjela a zrodení bojovníčky. Svet vzdialenej budúcnosti nie je ideálnym miestom k životu, napriek tomu v ňom žijúľudia, ktorí nezištne pomáhajú iným. Tak napríklad kyberdoktor Ido (Christoph Waltz) prehľadáva skládky, aby našiel funkčné súčiastky, ktoré môže implantovať ľuďom, čo o časti tela prišli. Takto objaví Alitu (Rosa Salazar), poničeného kyborga so srdcom a dušou dospievajúceho dievčaťa, a vráti jej život.

16.-17. február 2019, 18.00 hod.

LETO S GENTLEMANOM (Léto s gentlemanem)

Réžia: Jiří Adamec  •  Scenár: Jaromír Hanzlík  •  Hrajú: Jaromír Hanzlík, Alena Antalová, Igor Bareš, Lucie Vondráčková, Miroslav Šimůnek, Dana Batulková, Yvetta Blanarovičová

Letná romantická komédia o túžbe po slobode, neskorej láske a nádeji… Anna (Alena Antalová) prežíva so svojím manželom (Igor Bareš) každé leto v chatovej oblasti pár kilometrov za Prahou. Manželia sú už snáď celú večnosť, takže ich vzťah skĺzol, ako to tak už býva, do rutiny a stereotypu. Dni plynú ospalo jeden za druhým. Jej muž svoj čas už dlhodobo a spravodlivo delí medzi „mastením“ kariet s kamarátmi v krčme a zhotovovaním modelov lodí zo zápaliek vnútri sklenených fliaš. Jeho žena je pre neho prakticky neviditeľná. Anna si každé leto spríjemňuje pravidelným stretávaním s kamarátkami, ktoré za ňou prichádzajú do malebných stredných Čiech na cyklistické výlety po okolí hradu Kamýk.

16. február 2019, 16.00 hod.

Ľadová Sezóna 2 (Norm of the North 2)

Réžia: Tim Maltby

Ľadový medveď Norm si na zimný spánok vôbec nepotrpí. Práve naopak. Keď sa vonku ochladí, začína pre neho a pre celú partiu jeho kamarátov zo Severu tá pravá ľadová sezóna, sezóna plná dobrodružstiev a zábavy. Norm najprv spôsobí riadny rozruch na ceste do New Yorku, aby ho po návrate domov čakala jedna dôležitá úloha. Musí z ostatných zvierat Severu postaviť hokejový tím a v jednom veľkolepom zápase zachrániť drahocenný ľad a ich ľadový domov.

17. február 2019, 16.00 hod.

LEGO® príbeh 2 (The LEGO® Movie 2)

Réžia: Mike Mitchell, Trisha Gum  •  Hrajú: Chris Pratt, Elizabeth Banks, Will Arnett, Channing Tatum, Jonah Hill, Tiffany Haddish

Po úspechu filmu Lego príbeh®, ktorý položil základnú kocku nového fenoménu, sa opäť stretneme s hrdinami z mestečka Brickburg. V novom akčnom dobrodružstve sa obyvatelia pustia do boja za záchranu svojho milovaného domova. Uplynulo takmer 5 rokov, odkedy bolo „všetko super“, a teraz musia čeliť novej obrovskej hrozbe, nájazdníkom z LEGO DUPLO®, ktorí ničia všetko rýchlejšie, ako to stíhajú obyvatelia znova vystavať.

Vstupné: 5€

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM