Zlatica Gregorová Kultúra

Prichádza muzikál ABBA: Šalianski tanečníci očaria aj s Dáriusom Kočim!

Vždy pred koncom roka sa v našom meste koná veľké podujatie členov TK Jumping. Ohromné predstavenie ponúknu aj o pár dní.

Ilustračný obrázok k článku Prichádza muzikál ABBA: Šalianski tanečníci očaria aj s Dáriusom Kočim!
Foto: Zlatica Gregorová

Členovia úspešného klubu tvrdo trénujú a vynikajú trpezlivosťou. Preto dosahujú pekné výsledky a môžu sa nimi pochváliť. Svoje umenie predvádzajú nielen doma, ale aj za hranicami. Zúčastňujú sa dôležitých súťaží a stúpajú stále ďalej. V predvianočnom období chcú potešiť svoju rodinu, priateľov a známych a predviesť im svoje umenie.

Mamma mia!

Mamma mia! je názov galaprogramu v podaní tanečného klubu Jumping. V piatok 14. decembra 2018 o 19.00 hod. si návštevníci vypočujú známe hity skupiny ABBA a na vlastné oči uvidia tanečné kreácie zo známeho muzikálu. Podľa toho, čo nám prezradil vedúci TK Jumping Bohumil Kadúc, bude to bomba!

Idú do muzikálu

„Tentoraz sme sa rozhodli ísť do muzikálu. Každý galaprogram máme v inej téme a tak sme ho venovali skupine ABBA. Bude tam veľa skvelých pesničiek, takže ideme experimentovať,“ priblížil nám Bohumil Kadúc.

Hosť Dárius Koči

Ako nás ďalej informoval špeciálnym hosťom bude Dárius Koči. Členovia TK Jumping sa už usilovne pripravujú. „Trénuje celá súťažná zložka, približne 30 ľudí. Najstaršie tanečníčky budú herečkami spolu s Pajom Julénym,“ uviedol vedúci Bohumil Kadúc. Ako vzápätí potvrdil, do boja povolali aj bývalých tanečníkov. Skvelé predstavenie plné tanca a hudby v podaní šalianskych tanečníkov bude milovníkom umenia čochvíľa na dosah.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM