Marcel Mojžiš Krimi

Prepad banky v Šali-Veči: Lupič aj s peniazmi je na úteku!

Zatiaľ neznámy muž so šiltovkou na hlave a s tmavými okuliarmi poobede lúpežne prepadol pobočku Slovenskej sporiteľne v Šali! Z banky si podľa dostupných informácií zobral 3000 eur! Na mieste sa vzápätí rozbehla policajná akcia. Zasahovala aj záchran

Krátko pred 13. hodinou podišiel zhruba 40-ročný muž k zamestnankyni banky so žiadosťou o vydanie finančnej hotovosti. Neustále pritom mával igelitovou taškou, ktorá budila dojem, že v nej má zbraň. V momente keď žena otvorila pokladňu vytrhol z nej bankovky a z miesta ušiel,“ povedala hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Nitre Renáta Čuháková.

Zasahovala aj záchranka! Zamestnankyňa banky bola v šoku, na miesto tak museli privolať aj rýchlu zdravotnú pomoc. V okolí lúpežného prepadnutia pátrali policajné hliadky, kriminalisti aj služobné psy. Vyšetrovateľ vedie v tejto súvislosti trestné stíhanie vo veci pre zločin lúpeže.// „Po páchateľovi neustále pátrame a o pomoc žiadame aj verejnosť,“// uviedla Čuháková.

Podozrivý muž je približne 180 centimetrov vysoký, oblečenú mal tmavomodrú košeľu a bledomodré nohavice. Na hlave mal bielu šiltovku, na očiach tmavé okuliare. Informácie môžu občania poskytnúť polícii na telefónne číslo 158, prípadne na ktoromkoľvek policajnom útvare.

lupez_veca
4
Galéria
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM