Zlatica Gregorová Rôzne

Prehľad víkendových podujatí: Viete už, kam sa v Šali vyberiete?

Letné aktivity po skončení pracovného týždňa máme opäť na dosah. Poďte sa s nami pozrieť na to, čo sa bude diať.

Ilustračný obrázok k článku Prehľad víkendových podujatí: Viete už, kam sa v Šali vyberiete?
Foto: Zlatica Gregorová

Relax môžete zažiť pri sledovaní filmohitov v amfiku a môžete si ísť aj zacvičiť do parku, kde sídlia živé zvieratká. Núdza nebude ani o hudobné podujatie.

KULTÚRA

20.júl 2018, 19.00 hod., Renesančný kaštieľ Šaľa

KULTÚRNE LETO 2018

V piatkový podvečer sa publiku predstaví domáca kapela OUR STORIES. Gitarové a iné melódie si môžete vypočuť v príjemnom prostredí renesančného kaštieľa v Šali.

20. júl 2018, 21. 30 hod., Šaľa

PREMIETANIE NA AMFIKU

DC COMICS

Justice League Part 1

Pozrite si komiks o tom, ako spoločne Batman a Wonder Woman pracujú na tom, aby rýchlo našli a dali dohromady tím zložený z nadľudí a čelili ďalším hrozbám

21. júl 2018 21.30 hod.

Wonder Woman

Film o Amazonke Diane, ktorá sa stala bojovníčkou.

ŠPORT

21. júl 2018, 9.00 – 10.00 hod., Nemocničný park Šaľa

POĎ CVIČIŤ – DO PARKU

Pohybová škola PAD v Šali pozýva nadšencov cvičenia a pohybu do relaxačného areálu neďaleko Babičkinho dvora. Môžete si spoločne zacvičiť v príjemnom prostredí.

21. júl 2018, 13.30 hod., Močenok

FK MOČENOK CUP 2018

Počas soboty sa na močenskom futbalovom štadióne odohrá turnaj mužstiev z Močenka, Hornej Kráľovej, Hájskeho a Diakoviec. O 20.00 hod. sa športovci aj verejnosť dozvedia, kto zvíťazil.

KINOTIPY KINA ŠAĽA

20.- 21. júl 2018 20.00 hod.

Mamma Mia! Here We Go Again (Mamma Mia! Here We Go Again)

Mamma Mia! Najväčšia letná filmová párty je späť. A s ňou aj nákazlivá nálada rozprávkového ostrova Kalokairi, nesmrteľná ABBA a herci, ktorí si s chuťou zopakovali veľkolepú grécku jazdu.

Réžia: Ol Parker  •  Kamera: Robert D. Yeoman  •  Hrajú: Meryl Streep, Pierce Brosnan, Colin Firth, Stellan Skarsgård, Julie Walters, Dominic Cooper, Amanda Seyfried, Christine Baranski, Lily James, Josh Dylan, Hugh Skinner, Jeremy Irvine, Alexa Davies, Andy Garcia, Cher

Je to presne desať rokov, čo muzikál Mamma Mia! vtrhol do kín po celom svete. Len na Slovensku sa na tejto party v kinách zúčastnilo viac ako 125 tisíc divákov, ktorí od vtedy túžobne čakajú na druhé pokračovanie. Síce to trvalo relatívne dlho, ale zato v pokračovaní Mamma Mia! Here We Go Again dostanú diváci hneď dva príbehy v jednom filme!

21.- 22. júl 2018 18.00 hod.

Hotel Transylvánia 3: Strašidelná dovolenka (Hotel Transylvania 3: Summer Vacation)

Po tejto dovolenke budete potrebovať dovolenku

Réžia: Genndy Tartakovsky  •  Scenár: Michael McCullers, Genndy Tartakovsky, Todd Durham  •  Producent: Miche­lle Murdocca  •  Hudba: Mark Mothersbaugh  •  Hrajú: Adam Sandler, Selena Gomez, Andy Samberg, Genndy Tartakovsky V najnovšom pokračovaní série Hotel Transylvánia sa Drakula, Mavis, Jonny a zvyšok partie vydávajú na dovolenkovú plavbu na výletnej lodi. Všetko nasvedčuje tomu, že si od zvyčajných problémov na chvíľu oddýchnu, až do momentu, kedy sa Drakula nezamiluje do šarmantej kapitánky lode, Eriky. Hlava upírskej rodiny však netuší, že jeho nová láska je v skutočnosti potomkom legendárneho lovca upírov…

22. júl 2018 20.00 hod.

Prekliate dedičstvo (HEREDITARY)

KAŽDÁ RODINA MÁ TAJOMSTVÁ. ALE LEN NIEKTORÉ SÚ SMRTEĽNE NEBEZPEČNÉ. Réžia: Ari Aster  •  Scenár: Ari Aster  •  Kamera: Pawel Pogorzelski  •  Hudba: Colin Stetson  • Strih: Jennifer Lame, Lucian Johnston  •  Kostýmy: Olga Mill  •  Hrajú: Toni Collette, Gabriel Byrne, Alex Wolff, Milly Shapiro, Ann Dowd, Mallory Bechtel, Jarrod Phillips Keď zomrie najstaršia členka rodiny Grahamových, rodina jej dcéry začne postupne objavovať stále desivejšie tajomstvá, ktoré stará mama pred nimi ukrývala. Postupne vychádzajú najavo neuveriteľné veci a Grahamovci zrazu pochopia, že pokiaľ nedokážu zlomiť rodinnú kliatbu, nikto nebude v bezpečí.

Debutujúci režisér a scenárista v jednej osobe Ari Aster prináša na plátna kín vynikajúci horor o rodinnej tragédii, ktorá postupne prerastá do temného šialenstva smerujúceho k poznaniu, že dedičstvo predkov si každý nesie v sebe, a akokoľvek sa snaží, nemôže sa ho zbaviť.

Vstupné: 5€

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM