Zlatica Gregorová Rôzne

Prehľad víkendových podujatí: V Šali s džezákmi aj majstrovstvami v karate

Novembrové voľno je za dverami a tak treba premyslieť, ako ho príjemne stráviť. Jesenné počasie láka do prírody, na dobrý film aj šport.

Ilustračný obrázok k článku Prehľad víkendových podujatí: V Šali s džezákmi aj majstrovstvami v karate
Zdroj: TASR

Ak zatúžite po spoločnosti, môžete sa vybrať na parádny džez, do kina či povzbudzovať našich športovcov. Nech sa páči, vyberajte.

KULTÚRA

8.a 9. november 2019, 19.00 hod., DK Šaľa

DŽEZÁKY

Občianske združenie Maceva pokračuje 7. ročníkom džezového festivalu, ktorý si budete môcť vychutnať aj vy. V bábkovej sále Domu kultúry Šaľa sa prestaví plejáda špičkových hudobníkov. Nebudú chýbať: Groove Hub,  Alan Bartuš Trio, Ondřej Štveráček Quartet a Peter Korman Quintet.

ŠPORT

9. november 2019, 9. 00 hod., Mestská športová hala Šaľa

MAJSTROVSTVÁ SLOVENSKA v KARATE a KOBUDO

Vrcholné podujatie sezóny organizuje Slovenská federácia karate a bojových umení a TJ Slovan Duslo Šaľa – oddiel Karate. Náš, domáci klub a ich kolegovia z celého Slovenska sa pokúsia zabojovať o vysnívaný titul. Po prezentácii a porade rozhodcov sa začne samotná súťaž. Našich športovcov môžete prísť podporiť aj vy.

FUTBAL

9. november 2019, 12.30 hod., FK Slovan Duslo Šaľa-UT

Západoslovenský futbalový zväz 

III. liga TIPOS 

FK Slovan Duslo Šaľa – ŠK 1923 Gabčíkovo

10. november 2019, 13.30 hod., FK Slovan Duslo Šaľa

Západoslovenský futbalový zväz 

III. liga U17 ZsFZ 

FK Slovan Duslo Šaľa – FK Slovan Levice

10. november 2019, 10.00 hod., FK Slovan Duslo Šaľa-UT

 Západoslovenský futbalový zväz 

III. liga U19 ZsFZ

FK Slovan Duslo Šaľa – FK Slovan Levice

KINOTIPY

9. november 2019, 20.00 hod.

Doktor Spánok (Doctor Sleep)

Réžia: Mike Flanagan  •  Hrajú: Ewan McGregor, Rebecca Ferguson, Jacob Tremblay, Jocelin Donahue, Catherine Parker, Robert Longstreet, Bruce Greenwood, Carel Struycken, Emily Alyn Lind, Zahn McClarnon, Chelsea Talmadge, Carl Lumbly, Alex Essoe, Juan Gaspard, Bethany Anne Lind, Shane Brady

Film nadväzuje na príbeh filmu Osvietenie (Stanley Kubrick), ktorý popisuje hrôzostrašné udalosti, ku ktorým došlo pred 40 rokmi v hoteli Overlook. Teraz už dospelý Dan Torrance (Ewan McGregor) sa usilovne snaží vyrovnať so svojim hrôzostrašným zážitkom z hotela a nájsť pokoj v duši. Všetko sa ale zmení vo chvíli, keď sa stretne s Abrou, odvážnym mladým dievčaťom, ktoré je obdarené mimoriadnymi schopnosťami označovanými ako „žiarenie“. Abra inštinktívne vycíti, že Dan má rovnaké tajuplné nadanie ako ona a obráti sa naňho so zúfalou prosbou o pomoc.

9. a 10. november 2019, 18.00 hod.

Ženská na vrchole (Ženská na vrcholu)

Réžia: Lenka Kny  •  Scenár: Hana Cielová, Lenka Kny, Nora K  •  Hrajú: Anna Polívková, Bolek Polívka, Martin Dejdar, Jana Preissová, Marek Němec, Jana Krausová, Marek Adamczyk, Marek Taclík, Roman Pomajbo, Danica Jurčová

Trošku svojrázna, nezadaná majiteľka biokaviarne Helena (Alena Polívková) odchádza na popud svojej tety Ely (Jana Krausová) s osemročným synom Mikulášom stráviť advent v pokoji na horách. Vďaka vlastnej roztržitosti či hre osudu sa však namiesto luxusného hotela ocitá vo vysokohorskej chate Samota, kde horal Richard (Martin Dejdar) sprostredkúva adrenalínové športy. Samotár žije so svojou malou dcérkou Zuzkou a veľmi spoločenským bratom Mišom (Marek Němec), uznávaným členom horskej služby, milovníkom žien a zábavy.

9.november 2019, 16.00 hod.

Snežný chlapec (Abominable)

Réžia: Jill Culton, Todd Wilderman  •  Hrajú: Chloe Bennet, Albert Tsai, Tenzing Norgay Trainor, Sarah Paulson, Eddie Izzard, Michelle Wong

Keď jedno obyčajné dievča nájde na streche svojho domu vystrašeného mladého Yettiho a rozhodne sa, že mu pomôže nájsť cestu domov do Himalájí, netuší, že ju čaká neuveriteľná cesta plná dobrodružstva, čarov a nezabudnuteľných zážitkov.

10.november 2019, 20.00 hod.

Terminátor: Temný osud (Terminator: Dark Fate)

Réžia: Tim Miller  •  Hrajú: Arnold Schwarzenegger, Linda Hamilton, Mackenzie Davis, Edward Furlong, Tom Hopper, Brett Azar, Gabriel Luna, Natalia Reyes, Diego Boneta, Steven Cree, Mario de la Rosa, Tábata Cerezo, Enrique Arce, Christine Horn, Fraser James, Alicia Borrachero, Claudia Trujillo, James Barriscale, Tristán Ulloa, Björn Freiberg, Lorna Brown, Stephanie Gil, Stuart McQuarrie, Pedro Rudolphi, Mark Weiler, Hadrian Howard, Kacy Owens, Károly Baksai

Linda Hamilton a Arnold Schwarzenegger sa vracajú vo svojich ikonických úlohách.

10.november 2019, 16.00 hod.

Rodina Addamsovcov (The Addams Family)

Réžia: Greg Tiernan, Conrad Vernon  •  Scenár: Matt Lieberman, Charles Addams, Pamela Pettler

Každá rodina je trochu iná, ale rodina Addamsovcov je úplne divná. Sú strašidelní. Sú šialení. A sťahujú sa do nového domova. Veľká zábava začína.

Vstupné: 5€

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM