Rastislav Búgel Krimi

Pracovníčka novinového stánku čelila prepadu: V akcii lupič s pančuchou na hlave!

Lúpežné prepadnutie v podaní muža s nožom v ruke a pančuchou na hlave. Takejto stresujúcej situácii musela čeliť pracovníčka novinového stánku.

Ilustračný obrázok k článku Pracovníčka novinového stánku čelila prepadu: V akcii lupič s pančuchou na hlave!
Zdroj: Dnes24.sk

Policajti pátrajú po mužovi, ktorý mal pri lúpežnom prepadnutí pracovníčky novinového stánku v Šali na hlave pančuchu. Novinový stánok v Šali na Kráľovskej ulici bol otvorený aj v nedeľu dopoludnia. 70-ročná pracovníčka sa chcela ísť asi o jedenástej hodine vyvetrať. „Otvorila dvere a vtedy sa pred ňou objavil muž s pančuchou na hlave a s nožom v ruke. Pani v strachu o svoj život cúvla pred mužom naspäť do stánku. Páchateľ od dverí dosiahol na pootvorenú zásuvku pokladne, vybral z nej hotovosť v bankovkách v hodnote asi 200 eur a ušiel,“ informuje krajská policajná hovorkyňa Renáta Čuháková.

Našli pančuchy

Žena popísala páchateľa ako muža tmavšej pleti, vo veku 25 až 30 rokov a vysokého asi 170 až 175 cm. Oblečené mal dlhé džínsy a tričko. „Kriminalisti našli neďaleko novinového stánku odhodené dámske pančuchy,“ informuje hovorkyňa Renáta Čuháková. Vyšetrovateľ vedie v tejto súvislosti trestné stíhanie vo veci pre prečin lúpeže.

Prepadnutie medzi panelákmi

Polícia sa obracia na verejnosť so žiadosťou o pomoc. „Vzhľadom k tomu, že ide o miesto medzi panelákmi, žiadame ich obyvateľov, ktorí by mohli prispieť k vypátraniu páchateľa, všimli si celý incident, alebo majú akúkoľvek informáciu ktorá by mohla pomôcť páchateľa odhaliť , aby sa ozvali na telefónnom čísle 158, prípadne na Obvodnom oddelení PZ v Šali,“ informuje krajská policajná hovorkyňa Čuháková.

Foto: ilustračné

Prepadnutie stánku v Šali
1
Galéria
Zdroj: Policajný zbor SR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM